X 
Criza energetică stiri: 1584
Cutremure stiri: 276

La punctul de control din Osetia de Nord va fi desfășurat un centru de mobilizare

27 sep. 13:00   Război în Ucraina
1456 0

În viitorul apropiat, în Osetia de Nord, la punctul de control Verkhny Lars de la granița cu Georgia, va fi desfășurat un punct de mobilizare, a anunțat departamentul Ministerului Afacerilor Interne din regiune pe canalul său Telegram.

Această decizie a fost luată de participanții la ședința, care a fost convocată pe fondul creșterii semnificative a fluxului de transport. La întîlnire au participat Ministrul Afacerilor Interne al Osetiei de Nord, șeful poliției rutiere, șefii Departamentului de frontieră FSB al regiunii și al Serviciului Vamal din Osetia de Nord.

"În ciuda măsurilor luate,<...> situația rămîne extrem de tensionată. <... A fost luată decizia de a permite cetățenilor să treacă frontiera pe jos și au fost planificate o serie de măsuri suplimentare în ceea ce privește respectarea legii și ordinii și siguranța rutieră. În plus, în viitorul apropiat la punctul de control va fi desfășurat un punct de mobilizare al Comisariatului militar", spune publicația.

În ajun, serviciul de presă al Guvernului Osetiei de Nord a anunțat că aproximativ 3.500 de autoturisme așteaptă să călătorească spre Georgia la punctul de control Verkhny Lars.

După cum a declarat luni secretarul de presă al președintelui, Dmitri Peskov, el nu știe nimic despre posibila închidere a frontierelor în legătură cu anunțul privind mobilizarea parțială în Rusia, nu s-au luat anumite decizii în această privință.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав