X 

Schumacher a început o nouă etapă de reabilitare

13 sep. 2019,, 09:50   Război în Ucraina
2877 0

Michael Schumacher, fostul mare campion de Formula 1 ar fi conștient, afirmă surse de la spitalul Georges-Pompidou din Paris, unde pilotul a fost adus recent și urmează un tratament secret, scrie Le Parisien.

Nu se cunoaşte exact ce tratament va urma Michael Schumacher. Conform cotidianului Le Parisien, acesta va beneficia de o terapie cu celule stem care sînt injectate pentru a evita inflamarea organelor interne. Alte surse susţin că Michael Schumacher este deja la a treia vizită la spitalul Georges Pompidou, după alte două tratamente primite în primăvară.

În ciuda eforturilor familiei lui Schumacher de a-l ține pe pilot departe de ochii presei, iarna trecută au existat zvonuri precum sportivul nu ar mai fi țintuit la pat și nu mai este dependent de aparatul medical de oxigenare mecanică a plămînilor. Mai tîrziu, în presă au apărut informații și despre faptul că sportivul și familia sa ar fi părăsit locuința din Geneva și ar fi mers chiar și într-o vacanță în Palma de Mallorca, unde au petrecut sărbătorile de iarnă, anul nou și ziua de naștere a pilotului.

Accidentul suferit de Schumacher s-a produs în decembrie 2013 la schi. Diagnosticul a fost unul grav: traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală.

De atunci, familia a păstrat misterul în privinţa stării de sănătate a lui Michael Schumacher. Germanul cu 91 de Grand Prix-uri în palmares a fost tratat de profesorul Philippe Menasché, un eminent chirurg cardiolog în vîrstă de 69 de ani. Acesta este iniţiatorul unei terapii revoluţionare pentru cei care suferă de insuficienţă cardiacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?