X 
Arşiţa stiri: 185
Jocurile Olimpice stiri: 142
Transnistria stiri: 1455

Ce a hotărît parlamentul Slovaciei după atentatul asupra lui Fico

16 mai. 09:30   Externe
2557 0

În legătură cu tentativa de asasinat asupra premierului Slovaciei, Robert Fico, Consiliul Național (parlamentul țării) va întări măsurile de securitate și va lua măsuri pentru protecția deputaților.

Despre acest lucru a anunțat vicepreședintele parlamentului slovac, Peter Žiga. Potrivit acestuia, securitatea obiectelor administrate de Consiliul Național slovac va fi „întărită semnificativ” pentru o perioadă nedeterminată.

De asemenea, vor fi anulate vizitele în clădirea Parlamentului slovac. „În același timp, luăm măsuri pentru a asigura siguranța parlamentarilor, deoarece unii dintre ei și-au exprimat îngrijorarea”, a anunțat vicepreședintele Parlamentului, notează Noi.md cu referire la eurointegration.

El a mai spus că parlamentul Slovaciei își suspendă activitatea și o va relua nu mai devreme de marțea viitoare, pe 21 mai.

După cum s-a anunțat, premierul Sovaciei, Robert Fico, a fost împușcat la 15 mai după o ședință a guvernului, el a fost transportat la spital unde a fost operat.


Potrivit presei, Fico a fost împușcat de un bărbat în vîrstă de 71 de ani din orașul Levice din vestul țării, acesta fiind scriitor.

0
0
0
4
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав