COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7904
Criza energetică stiri: 493

Azerbaidjanul întreprinde măsuri corespunzătoare ca răspuns la provocările din partea Armeniei. Declarație

16 noi. 2021,, 13:30   În lume
1221 2

Azerbaidjanul adoptă măsuri corespunzătoare ca răspuns la provocările din partea Armeniei din ultima perioadă.

Acest lucru a fost declarat de Leila Abdullaeva, șefă a Serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe al Azerbaidjanului, comentînd declarațiile Prim-ministrului Armeniei, Nikol Pașinean, la ședința Consiliului de Securitate al acestui stat, transmite Noi.md.

Ea a menționat, în special, că partea azeră a întreprins măsuri adecvate ca răspuns la concentrarea, în data de 9 noiembrie, a circa 60 de reprezentanți ai forțelor armate armene în direcția Garaghel, raionul Lacin, pe porțiunea de drum, care duce spre pozițiile armatei azere, la tragerea de focuri din partea forțelor armate ale Armeniei asupra pozițiilor armatei azere în regiunea Kalbajar din 13 noiembie, precum și ca răspuns la concentrarea forțelor armate armene în scopul organizării unei provocări pe 14 noiembrie în direcția Lacin a frontierei de stat dintre cele două țări.

După cum se menționează în declarația emisă astăzi de Ministerul Afacerilor Externe al Azerbaidjanului, unitățile forțelor armate ale Armeniei continuă provocările la scară mare împotriva Azerbaidjanului la granița de stat.

„Pentru a agrava și mai mult situația de la frontiera de stat, formațiunile militare inamice au deschis focul din mortare de calibru diferit și instalații de artilerie în direcția unităților noastre dislocate pe teritoriul raionului Lacin. Unitățile armatei azere iau măsuri adecvate pentru a pune capăt provocărilor din partea armeană”, se arată în comunicatul MAE al Azerbaidjanului.


1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X