COVID-19 în MOLDOVA

A fost dezvăluit secretul apariției avocatului-campion al lui Efremov

A fost dezvăluit secretul apariției avocatului-campion al lui Efremov

A fost dezvăluit secretul apariției avocatului actorului rus Mihail Efremov, Roman Filipov, campion al Rusiei, Europei și al lumii în armwrestling. Despre acest lucru a anunțat "Moscovskii Komsomoleț".

Potrivit publicației, în spatele lui Filippov ar putera sta un avocat mai autoritar și mai renumit, care temporar nu dorește să atragă atenția. "Sportivul" a apărut în dosar pentru a distrage atenția, iar apărătorul însuși va apărea în instanță atunci cînd va fi examinată plîngerea împotriva sentinței lui Efremov.

După cum scrie lenta.ru, Filipov este un prieten apropiat al lui Evhgenia Davîdova - fiica avocatului Petr Harhorin, care este considerat cel mai bun avocat al țării în cazurile de accident. El a fost cel care a fost promovat ca apărător al lui Efremov de la începutul procesului. În 1993, Harhorin a reușit să obțină o sentință condiționată pentru un inculpat care a accidentat mortal un inspector GAI. Avocatul a demonstrat că poliția rutieră a fost cea care a provocat atacul.


Despre faptul că noul avocat al lui Efremov a fost campion la armwrestling, s-a anunțat pe 15 septembrie. Filipov a decis să renunțe la comunicarea cu presa în timpul procesului.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load