X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1734

Ministrul Agriculturii, uimit de îngrijorările lui Slusari

28 noi. 2019,, 17:06   Economie
2876 0

Bugetul Fondului de Subvenționare a fost stabilit reieșind din posibilitățile statului.

Asta a fost reacția noului ministru al Agriculturii, după ce vicepreședintele Parlamentului, Alexandr Slusari, a anunțat că anul 2020 va fi unul foarte dificil pentru agricultori, suma subvențiilor alocate pentru ei fiind una prea mică în raport cu necesitățile reale ale acestora.

Ministrul Agriculturii s-a declarat uimit de faptul că Alexandr Slusari se arată îngrijorat vizavi de situația agricultorilor abia azi, deși anterior nu a propus rectificări la Bugetul de Stat în acest sens, notează Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Bugetul Fondului de Subvenționare va fi de un miliard pentru anul viitor, în fiecare an sperăm că bugetul va crește, pentru că da, agricultura necesită mai multe și vom face tot posibilul ca să găsim aceste mijloace financiare. Dar la moment, s-a reieșit din posibilitățile Bugetului”, a declarat Ion Perju.

„De rînd cu sursele financiare de care dispune Bugetul de Stat pentru sectorul agroalimentar, mă refer la Fondul de Subvenționare, sigur că suntem în căutarea și altor fonduri și programe de dezvoltare a sectorului”, a mai adăugat ministrul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий