COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Încasări mai mari cu 1,9 miliarde de lei la Serviciul Fiscal de Stat de la începutul anului

Încasări mai mari cu 1,9 miliarde de lei la Serviciul Fiscal de Stat de la începutul anului

Serviciul Fiscal de Stat anunță că a înregistrat, în perioada ianuarie-noiembrie, încasări de peste 35 miliarde de lei în Bugetul public național.

Suma acumulată este cu 5,6 la sută sau cu 1,9 miliarde de lei mai mare decît încasările obținute în primele 11 luni ale anului trecut, transmite NOI.md cu referire la bizlaw.md.

Mai exact, în Bugetul de stat, pe parcursul lunilor ianuarie - noiembrie ale anului, au fost încasate 15,3 miliarde lei, ce constituie cu 644,1 milioane lei mai mult comparativ cu aceeași perioadă a anului 2018. Creșterea înregistrată este de 4,4%.


La Bugetele locale s-au înregistrat încasări de 3,5 miliarde lei, ce reprezintă o creștere cu 26 milioane lei sau cu 0,7 la sută, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Totodată, la Bugetul asigurărilor sociale de stat, în perioada ianuarie-noiembrie, au fost încasate 12 miliarde lei, iar în Fondurile asigurărilor obligatorii de asistență medicală s-au acumulat circa 4,2 miliarde lei. Indicatorii sînt în creștere cu 5,1 la sută și, respectiv, 16,9 la sută față de perioada ianuarie – noiembrie 2018.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load