COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Granturi de pînă la 50.000 de dolari pentru organizațiile de susținere a afacerilor de pe ambele maluri ale Nistrului

Suedia și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare oferă asistență financiară pentru organizațiile de susținere a afacerilor de pe ambele maluri ale Nistrului, afectate grav de criza pandemică.

La concurs pot participa organizațiile de susținere a afacerilor de pe ambele maluri ale Nistrului (asociații sectoriale, camere de comerț și industrie, prestatori de servicii business), care vor forma parteneriate din cel puțin două entități și vor propune soluții fezabile pentru îmbunătățirea politicilor și instrumentelor de recuperare a ÎMMM-urilor de pe ambele maluri ale Nistrului, în special, a companiilor exportatoare.

Pentru fiecare parteneriat poate fi solicitat cîte un grant în valoare de pînă la 50.000 de dolari. Activitățile prevăzute în propunerile de proiect vor fi desfășurate în perioada noiembrie 2020 - decembrie 2021.

Formularele de depunere a dosarelor, condițiile de participare la concurs, precum și criteriile de evaluare sînt disponibile aici https://sc.undp.md/tndr/2146/. Termenul limită de depunere a cererii este 15 octombrie 2020, ora 16.00.

Asistența financiară nerambursabilă oferită de Suedia în cadrul proiectului PNUD „Dezvoltarea capacităților de export pe ambele maluri ale Nistrului” (AdTrade) pentru organizațiile selectate va contribui pe termen lung la îmbunătățirea mediului de afaceri, crearea locurilor de muncă și constituirea parteneriatelor între companiile de pe ambele maluri ale Nistrului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load