Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Au început discuțiile dintre Chișinău și „Gazprom”

27 apr. 07:43   Economie
3932

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a confirmat, la postul N4, că au fost inițiate discuțiile dintre autoritățile de la Chișinău și concernul rus „Gazprom” pe subiectul extinderii termenului de auditare a datorilor istorice ale „Moldovagaz”, informează Noi.md cu referire la jurnalist.

„S-au pornit niște discuții dintre ai noștri și „Gazprom”, a spus Grosu, fără a oferi mai multe detalii pe acest subiect.

Spicherul a spus că a fost argumentată cerința extinderii termenului în situația în care agenții economici din domeniul auditului și-au contractat activitățile.

Igor Grosu a mai spus că se va proceda la abordarea directă a companiilor. Ne dorim să clarificăm situația datoriilor, a specificat spicherul.

Recent, vicepremierul pe Infrastructură, Andrei Spînu, declarase că „Gazprom” nu a dat nici un răspuns la demersurile autorităților de la Chișinău și ale „Moldovagaz” în care se solicita extinderea termenului pentru realizarea auditului la datoriile istorice de peste 700 mil. USD față de „Gazprom”.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав