X 
Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1125

Xi Jinping a cerut implementarea unui nou concept de dezvoltare a Chinei

15 aug. 21:45   Diverse
1336 0

Președintele chinez Xi Jinping a cerut celor peste 90 de milioane de membri ai Partidului Comunist Chinez (PCC) să realizeze noua viziune de dezvoltare a țării. Acest lucru este raportat de Agenția de Știri Xinhua, citînd un articol scris de liderul chinez pentru revista „În căutarea adevărului”, care va fi publicat pe 16 august.

Potrivit publicației, noul concept este un sistem care răspunde la o serie de întrebări teoretice și practice despre scopul, forța motrice, metoda și calea de dezvoltare și clarifică, de asemenea, poziția politică a partidului.

„Este necesar să înțelegem principalele contradicții și principalele aspecte ale contradicțiilor, să rezolvăm eficient problemele nerezolvate care afectează construirea unui nou model de dezvoltare și implementarea dezvoltării de înaltă calitate, (...) producția și viața oamenilor, ” a scris liderul RPC.

Xi a cerut „implementarea mai precisă a planurilor de reformă și îmbunătățirea sistemului mai cuprinzător” și „acordarea de mai multă atenție problemei prosperității comune” ca obiectiv important al modernizării socialiste.

„Reforma, dezvoltarea și stabilitatea, afacerile interne, diplomația și apărarea națională, conducerea partidului, conducerea țării și a armatei sînt toate politici și sînt inseparabile de politică”, a spus el, subliniind că în cele mai dificile situații, membrii PCC ar trebui să urmeze în exclusivitate conducerea cuprinzătoare a partidului.


Anterior, președintele chinez Xi Jinping a propus consolidarea capacității de luptă a armatei prin educarea personalului militar competent, care să corespundă noii ere. El a precizat că în lume a început o perioadă de schimbare și instabilitate. În acest sens, comanda Armatei Populare de Eliberare din China ar trebui să consolideze cadrele militare, astfel încît acestea să fie mai conștiente de potențialul pericol.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi „soarta” protestului din capitală?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав