COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Un fotograf a șters pozele mirilor după ce i s-a refuzat pauza de masă

8 oct. 19:30   Diverse
1919 0

Un fotograf a șters toate pozele mirilor după ce i s-a refuzat pauza de masă. Acest gest a pornit o dezbatere aprinsă pe social media.

Dilema a fost descrisă pe un post din Reddit, unde fotograful, care nu e fotograf, ci un dresor de cîini care a fost rugat de un prieten să îi imortalizeze nunta, a decis să șteargă toate pozele din ziua respectivă după ce nu i s-a permis să ia pauza de masă, transmite Antena3.ro.

Potrivit acestuia, cuplul a decis să nu cheltuiască bani pe un fotograf profesionist și l-au asigurat că nu e nicio problemă dacă pozele nu sînt perfecte.

”Aveau un buget destul de mic și am fost de acord să mă ocup de eveniment pentru 250 de dolari, care e un preț foarte mic pentru o muncă de 10 ore”, a explicat el.

În ziua nunții, fotograful/dresorul de cîini a urmărit mireasa la diverse întîlniri pentru a face poze și apoi a imortalizat și ceremonia, recepția și discursurile.


Atunci cînd a venit momentul ca mîncarea să fie servită, nu i s-a permis pauza de masă și nici nu avea loc desemnat la vreuna dintre mesele din local.

În acel moment, a informat mirele că are nevoie de o pauză de 20 de minute să ”mănînce și să bea ceva”, cînd i s-a spus că dacă nu continuă să facă poze, să plece ”fără plată”.

”Era foarte cald, îmi era foame și m-am enervat. L-am întrebat dacă e sigur, el a spus că da, așa că am șters toate pozele pe care le-am făcut, chiar în fața lui.

Trebuia să primesc 250 de dolari, dar sincer, în acel moment aș fi plătit eu 250 de dolari pentru un pahar cu apă rece și un loc unde să stau măcar cinci minute”, a spus el în postare.

Postarea a creat o dezbatere aprinsă în mediul online, potrivit The Independent.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X