X 

Șoferul lui Biden, înlăturat. Ce a încălcat

10 sep. 22:35   Diverse
2132 0

Șoferul convoiului președintelui american Joe Biden, care trebuia să îl ducă la summitul G20 de la New Delhi, a fost suspendat din funcție pentru, în timpul orelor de program, a transportat un alt client.

Ministerul indian de Externe a închiriat mai multe mașini private pentru coloana de mașini a lui Biden. Mașina unui șofer din statul indian Haryana făcea parte din echipa de primă linie a cortegiului auto. Mașina avea mai multe autocolante pe ea care indicau că aparținea cortegiului lui Biden, iar mașina trebuia să se afle la hotelul Maurya, unde era cazat președintele SUA.

Dar sîmbătă dimineața, șoferul a primit un telefon de la pasagerul său obișnuit, un om de afaceri local, care i-a cerut să îl ducă la un alt hotel. Plecarea cortegiului lui Biden era programată pentru ora 9:00 - 9:30, așa că șoferul a decis să îl ducă pe clientul său, relatează Noi.md cu referire la haqqin.az.

Cînd mașina a ajuns la destinație, hotelul Taj Mansingh, serviciul de securitate al hotelului, după ce a văzut autocolante cu imaginea hotelului Maurya și a cortegiului de mașini al lui Biden, i-a interzis accesul. Șoferul și pasagerul au fost interogați de către agenții de securitate, șoferul susținînd că nu era la curent cu interdicția protocolară privind astfel de deplasări.

După aceea, șeful departamentului de protocol al Ministerului Afacerilor Interne a fost informat despre incident, mașina a fost exclusă din coloana lui Biden și toate autocolantele au fost îndepărtate de pe ea. Atît șoferul, cît și clientul său au fost eliberați, nefiind luate măsuri legale împotriva lor.

3
3
2
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?