X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

REŢETA ZILEI: Ciorbă de crap

23 oct. 2022,, 18:30   Externe
1766 0

Mod de preparare:

Peştele spălat şi curăţit se taie bucăţi. Capul, coada, spinarea tăiată se pun la fiert în apă rece, se adaugă sare, se fierbe la foc mic timp de 5 minute, scoțându-se spuma. Apoi se pun rădăcina de pătrunjel, ţelina, morcovul, ceapф şi se fierb timp de 30-40 minute. Bulionul se strecoară. Se pune iar la foc, când începe a fierbe se adaugă restul legumelor tăiate, orezul şi se fierbe până ce este pe jumătate gata. Se pun bucăţile de peşte, se toarnă borş şi se fierbe fără să clocotească tare. Se adaugă leuştean, sare, piper, foi de dafin şi usturoi pisat, se mai lasă 2-3 minute.

Ingrediente:

  • peşte 600-800 g,
  • 6 pahare apă,
  • 3 linguri de orez,
  • ½ rădăcina ţelină,
  • 2 rădăcini de pătrunjel,
  • 3 cepe,
  • 1 ardei dulce,
  • 4 roşii,
  • 2 pahare de borş acru,
  • 1-2 căţei de usturoi,
  • foi de dafin,
  • sare,
  • piper negru boabe,
  • leuştean,
  • 1 lingură de verdeaţă tocată.
3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?