TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Pilotul, care a relatat despre pericolul alimentației pe aeronavă

În cadrul Serviciul englez Quora cu răspunsuri-întrebări, pilotul Randy Jones, care are aproape douăzeci de ani de experiență în domeniu, a povestit că alimentele și băuturile de la bordul aeronavelor sînt adesea nesigure, deoarece serviciile responsabile sînt neglijente în munca lor.

Spusele sale și ale celorlalți membri ai echipajului sînt citate de The Sun.

Conform spuselor lui Jones, oamenii care preiau deșeurile de la zborul anterior dintr-un avion, fac seturile de alimente pentru următoarea cursă aeriană. Acești angajați ignoră, adesea, regula de a-şi schimba mănușile, înainte de a executa o altă muncă.

Jones este, de asemenea, sigur că apa, care ajunge la bordul aeronavei nu este filtrată. Deci, cafeaua și ceaiul pasagerilor sînt preparate cu apa obișnuită de la robinet, din orașul de plecare. Situația este agravată şi de faptul că rezervoarele, în care este păstrată apa în avion, sînt spălate doar de patru ori pe an.

Lucrînd în calitate de însoțitor de zbor în cadrul a cinci companii aeriene mari Shrey Parikh confirma cuvintele pilotului. Acesta adaugă, de asemenea, că însoțitorii de zbor adesea preferă să-și aducă mîncarea proprie, deoarece mîncarea propriu-zisă de pe aeronavă, ca să nu pară fără gust, "se îmbunătățește" cu mirodenii, sare și grăsimi.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load