COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Michelle Obama, dezvăluiri despre mariajul său

Căsătorită de aproape 28 de ani, fosta prima doamnă a SUA, Michelle Obama, a oferit, în timpul celui mai recent episod al podcast-ului său, cîteva sfaturi utile în relația de cuplu, oferindu-le oamenilor o perspectivă asupra unei relații de durată, transmite libertatea.ro.

Conform People, Michelle Obama a discutat cu prezentatorul TV Conan O’Brien, despre cît de important este să nu renunți atunci cînd lucrurile nu merg bine. Cu această ocazie, soția lui Barack Obama a vorbit deschis despre propriile sale probleme conjugale.

„Au fost momente cînd am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră. Și spun asta pentru că trebuie să știi că sentimentele vor fi intense. Dar asta nu înseamnă că renunți”, a spus Michelle Obama, care a avertizat că „aceste perioade pot dura mult, pot dura ani”.

Michelle Obama a mărturisit că în primii ani de relație, soțul său „a fost ca un tsunami” care venea după ea.

Deși fiecare relație pe termen lung este plină de provocări, atît Michelle Obama, 56 de ani, cît și Conan O’Brien, 57 de ani, s-au arătat convinși de faptul că generațiile anterioare nu au fost deschise cu privire la realitățile unui mariaj.


Fosta primă doamnă a Statelor Unite a precizat că, în ciuda tuturor problemelor, are o căsnicie „foarte puternică”. „Dacă aș fi renunțat la relație, dacă m-aș fi îndepărtat de ea, în acele vremuri grele, atunci aș fi ratat toată frumusețea care era acolo”, a mai spus aceasta.

În ceea ce privește calitățile care sînt cele mai importante atunci cînd vine vorba de a găsi pe cineva cu care să-ți petreci viața, Michelle Obama a comparat alegerea unui partener cu „alegerea echipei preferate de baschet”.

Acesta a subliniat importanța acordării de timp pentru a vedea cum se comportă persoana cu care te întîlnești „într-o serie de situații”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load