Transnistria stiri: 1324
Eurovision stiri: 494

Au răscolit totul: Un inel cu diamant a fost găsit printre 20 de tone de gunoaie

30 noi. 2023,, 04:00   Societate
2265 0

Muncitorii de la o stație de sortare a deșeurilor din New Hampshire, SUA, au săpat scotocit prin 20 de tone de gunoi pentru a găsi inelul cu diamant pierdut al unei femei.


Despre caz relatează WHDH.
Directorul din Windham, Dennis Senibaldi, a declarat că a primit un telefon de la un deputat al orașului, care l-a pus în legătură cu o locuitoare ale cărei bijuterii au ajuns accidental la gunoi.


"Mi-a dat cîteva detalii: cînd a aruncat soțul ei gunoiul, ce era în sacul de gunoi, ce fel de mașină conducea", a spus Senibaldi.
Dennis a revăzut imaginile de supraveghere pentru a încerca să localizeze gunoiul femeii.


"Așadar, știam unde s-a dus prima lopată, știam exact unde se afla pe podea, dar mai erau încă multe de făcut", a adăugat el.
Echipa sa a trebuit să scormonească prin mai mulți saci de gunoi pentru a ajunge la cel cu pricina. Bijuteria a fost găsită la aproximativ două ore după ce au început căutările.


"Am luat inelul, l-am adus în încăpere, l-am curățat și am sunat-o", a spus Sendibaldi. "Avea inima frîntă miercuri și era mai mult decît încîntată vineri".Dennis a declarat că este a treia oară în doi ani cînd echipa sa a sortat gunoiul din stație în căutarea unui inel pierdut. El a spus că ultima dată a fost aproape exact acum un an.

4
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?