Criza energetică stiri: 766
Preşedintele stiri: 3228
Puterea stiri: 7216
Obiectiv european stiri: 287

Incendiu puternic lînga aeroportul din Geneva

20 mai. 21:50   Diverse
1907

Un incendiu de proportii a izbucnit vineri dupa-amiaza, in apropierea aeroportului din Geneva, chiar dincolo de gardul perimetral, intr-un loc unde este construit un centru de azil. Din cauza fumului gros, niciun avion nu a putut sa decoleze sau sa aterizeze, relateaza Daily Mail.

Au fost trei explozii care au cauzat incendiul, insa, din fericire, nicio persoana nu a fost ranita, au confirmat reprezentanti ai politiei pentru publicatia elvetiana Blick, transmite Noi.md cu referire la protv.md.

„Este o cladire – noul centru de primire pentru solicitantii de azil – care este in constructie. A luat foc. Este in exteriorul perimetrului aeroportului. S-a creat un fum foarte puternic”, a declarat purtatorul de cuvant al aeroportului Ignace Jeannerat. Zborurile sosite din Lisabona, Barcelona si Madrid au fost deviate, in timp ce altele au fost intarziate. Aeroportul din Geneva este al doilea cel mai aglomerat din Elvetia, dupa Zurich. Pista se afla langa granita cu Franta.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав