COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Horoscopul pentru 19 august 2020

Horoscopul pentru 19 august 2020

BERBEC

Ieşi afară, mergi unde vezi cu ochii, pentru că e o zi în care îţi vei încărca bateriile dacă eşti în conexiune directă cu natura. Mergi în spaţii în care poţi vedea linia orizontului, în care poţi observa cerul senin şi soarele, în care descoperi copacii şi iarba într-o lumină nouă, pentru că acela va fi locul miracolelor frumoase. Eşti cumva meteodependent, pentru că starea ta va fi în strânsă legătură cu vremea de afară. Dacă ai o zi superbă în program, la fel te vei simţi şi tu, dar dacă încep să se mai adune norii, parcă devii şi tu un pic mai posac. Caută deci un decor viu, luminos, larg, în care să te simţi liber şi ferice!

TAUR

Ca să scapi repede de o sarcină, deşi nu ai nici un chef să te ocupi de ea, găseşti cea mai uşoară scuză: spui că vei face tot ce poţi! E promisiunea care se spune cel mai frecvent atunci când cineva vrea să scape repede de o treabă, dar asta nu te pune în cea mai bună lumină. Promiţi, dar nici măcar nu încerci să faci ceva în direcţia respectivă, semn că a fost o promisiune făcută în glumă, fără consistenţă. Cei care te-au crezut vor fi dezamăgiţi atunci când vor vedea că ai fost superficial în angajamentele tale, deci, dacă tot spui ceva, spune-o din suflet, bazându-te pe ce poţi face cu adevărat, pentru că poţi mai mult decât crezi!

GEMENI


Ai uneori nevoie să te rupi de stresul cotidian şi să te retragi în lumea ta interioară, cea în care eşti liber să visezi frumos, să inventezi ceea ce nu ai în viaţa obişnuită. Nu e doar visare aici, nu e doar un spaţiu al fanteziei în care poţi zburda cum vrei, ci e atelierul tău de creaţie. Acolo se nasc visele tale cele mai frumoase, planurile tale de viitor, scopurile tale cele mai înalte, ca atare oferă-ţi, din când în când, acest răgaz în care să stai de vorbă cu tine însuţi. Aşa descoperi ce anume îţi doreşti, pe ce te poţi baza pentru a ajunge la visele tale, creând strategii dintre cele mai eficiente. Chiar dacă acum eşti doar la etapa visului, eşti convins că va veni ziua când ceea ce creezi va prinde contur şi în realitate.

RAC

Chiar dacă ai de a face cu caractere nu tocmai frumoase de oameni, nu încerca să te erijezi într-un fel de judecător sau profesor pentru a-i schimba pe cei din jur. Unii oameni nu pot fi schimbaţi, nici tu nu te poţi schimba, deci acceptă-i pe ceilalţi aşa cum sunt, singurul lucru pe care poţi să-l faci când intri în contact cu caractere urâte, e să le ocoleşti, să nu le permiţi să te afecteze cumva, dar evită să-i critici sau să-i judeci. Nu ai de unde să ştii ce anume îi face pe ei să se comporte aşa, ca atare tolerează-i, dar nu pica în plasa lor: de a te face şi pe tine să te porţi la fel ca ei!

LEU

Fii diplomat în afaceri, în tranzacţii, în orice acţiune care ar putea implica o anumită investiţie financiară. Ai mult de câştigat de pe urma unei atitudini pozitive, politicoase, pentru că, la urma urmei, ai un interes de atins şi merită să-ţi pui în Joc toate armele de seducţie pentru a ajunge la el. Fii amabil cu clientul care îţi cumpără marfa, fii atent cu şeful care te plăteşte, fii convingător cu cei cu care semnezi azi contracte de colaborare. Toate acestea fac parte dintr-un arsenal de cucerire a celui care deţine azi banii pe care urmează să ţi-i ofere pentru diverse servicii sau produse pe care tu le poţi face. Un zâmbet manierat şi cald vinde bine.

FECIOARĂ

Lucrurile cele mai bune se întâmplă chiar acum, deci nu te mai concentra neapărat nici la ce a fost, nici la ce va veni. Acum are loc un eveniment care poate genera o întreagă serie de schimbări pozitive, dar trebuie să te dedici în totalitate acestui moment. E ziua în care trebuie să iei nişte decizii, să-ţi exprimi un punct ferm de vedere, să faci o afirmaţie categorică, şi toate acestea au rol de deschizător de drumuri. Ceea ce decizi sau spui acum, devine punctul de plecare spre o nouă etapă de acum înainte, ca atare contează enorm cum aşezi cărămida chiar astăzi. Gândul bun pe care îl investeşti în această sămânţă va sta la baza viitoarei recolte bogate, deci acesta moment e cel care contează!

BALANȚĂ

Suferi în sinea ta pentru o dezamăgire de care nu te poţi încă detaşa, deşi nu mai are nicio importanţă în prezent. Nu e genul tău să te tot refugiezi în trecut, în amintiri, în fostele tale experienţe negative, ca atare numai de tine depinde să închizi acel capitol de odinioară odată pentru totdeauna şi să te concentrezi numai asupra prezentului. Ce a fost a fost, nu merită să tot scormoneşti prin sipetul cu amintiri după cine ştie ce lecţii trecute, pentru că ceea ce se petrece acum în viaţa ta are deja la bază lecţiile deja înţelese atunci. Din toate înveţi, deci şi acestea probleme de demult şi-au lăsat amprenta asupra omului care eşti acum.

SCORPION

Dacă nimic nu se petrece interesant în jurul tău, nu te complace în această stare de linişte şi pasivitate, ci fă ceva! Mobilizează-i tu pe ceilalţi la o activitate care să-i scoată din lenea de duminică, scoate-i la mişcare, la plimbare, la sport, pentru că e o zi perfectă pentru a consuma caloriile. Ai să vezi că cel mai greu e să porneşti, pentru că după aceea lucrurile merg de la sine. Satisfacţia va fi imensă la finalul zilei că ai reuşit să dai startul atâtor provocări şi aventuri interesante în care ai jucat un rol important. Tu eşti motorul, scânteia care aprinde cheful tuturor, ţine-o tot aşa!

SĂGETĂTOR

Ai relaţii prietenoase cu oricine, se resimte o bună înţelegere în toate încercările tale de a intra în discuţie cu oricine. Parcă lumea e mai calmă, mai zâmbitoare acum, că te miri şi tu că planează asemenea armonie în jurul tău. Tu eşti responsabil de această atmosferă plăcută, pentru că ai o vorbă bună pentru oricine, ai o glumă adecvată în orice împrejurare, legi uşor conversaţii despre orice subiect, deci eşti un prieten şi un tovarăş plăcut pentru cei care îţi ţin companie, profită de asemenea atmosferă tihnită pentru a face lumină în eventuale relaţii ajunse în impas. Orice neînţelegere minoră se poate rezolva repede!

CAPRICORN

Pe parcursul unor proiecte mai vin şi momente dificile când sacrificiul face parte din program, dar nu trebuie să-l priveşti ca pe un eşec, ci ca pe un preţ care merită plătit. Sunt momente când spui da la ceva la care, altă dată, ai fi spus tare nu, sunt şi situaţii la care trebuie să renunţi deşi tare ai fi vrut să le continui. Sunt şi momente când suporţi idei, oameni sau stări de lucruri cu care nu eşti de acord cu nici un chip, dar n-ai încotro. Ai răbdare, toate acestea îşi vor arăta latura constructivă şi frumoasă într-un final, ca atare nu le lua în tragic, ci ca pe nişte îndrumări în beneficiul tău. Nu imediat, însă!

VĂRSĂTOR

Nu-ţi propune succese imediate sau proiecte care par simple, ci ai curaj să ţinteşti până departe, către un ţel mai îndepărtat. Chiar dacă evoluţia va fi ceva mai lentă şi deloc uşoară, merită să faci acest pas, pentru că va fi un succes deplin. Ai răbdare, vâsleşte încet, nu pretinde rezultate imediate şi nu-ţi pierde încrederea nici măcar în momentele când ţi se va părea că nimic nu mai merge. Ba da, merge, doar că mult mai anevoios decât ai fi aşteptat, ca atare continuă pe aceeaşi cale, cu încredere maximă în succesul final.

PEȘTI

Nu te opri nici măcar dacă, pe moment, ai impresia că tocmai ai primit un verdict categoric ce-ţi taie tot elanul de a mai lupta pentru lucrurile în care crezi. Mai adună informaţii şi mărturii în favoarea adevărului şi mergi mai departe în războiul tău cinstit împotriva celor care apelează la minciună. Adevărul iese întotdeauna la iveală, ca atare aceasta e doar o victorie temporară pentru cel care jubilează acum reuşita. Ai răbdare, se vor ivi multe alte aspecte pe parcurs care vor întoarce roata şi vei putea redobândi ceea ce, pe drept, ţi se cuvine. Nu renunţa la luptă!

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load