Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499

Anul 2023 în Zodiacul Chinezesc: Ce ne transmit astrologii pentru Anul Iepurelui de Apă

27 dec. 2022,, 01:00   Externe
12042 0

Anul 2023 aduce foarte multe lucruri favorabile pentru nativi. Fiecare zodie va avea parte de satisfacție pe plan financiar, iar altele pe plan amoros sau profesional. Zodiile trebuie să fie atente la sfaturile astrelor pentru a avea parte de noroc, transmite stirilekanald.ro.

Iată ce rezervă astrele pentru anul 2023!

Șobolan

Nativii zodiei vor avea parte de un an prosper. Pe partea financiară nu veți avea deloc probleme, din contră este posibil să primiți o mărire de salariu la locul de muncă. Nu veți avea probleme nici în carieră, ați muncit mult și vă sînt recunoscute meritele. Trebuie să fiți atenți la sănătate anul acesta.

Bivol


În anul ce urmează, bivolii vor fi un model pentru persoanele din jurul lor. Aceștia sînt determinați să ducă la bun sfîrșit și să își mențină poziția de lideri. Pentru bivoli se anunță un an cu noroc.

Tigru

Tigrii vor avea un an destul de dificil. Aceștia vor avea parte mai mult de dezamăgiri, atît pe plan sentimental, dar și profesional. Conștientizați faptul că oamenii din jurul vostru nu sînt ceea ce par, motiv pentru care vreți să stați singur.

Iepure

Anul acesta este anul iepurilor. Acest lucru va fi foarte vizibil. Iepurii se vor afla în centrul atenției și vor avea noroc pe plan financiar. Multe oportunități bune vor fi în acest an. Sentimental, este posibil să aveți cîteva probleme deoarece nu sînteți siguri pe așteptările de la persoana dragă.

Dragon

Dragonii vor avea și ei parte de un an foarte productiv. Financiar vor avea multe cîștiguri, însă mai multe dezamăgiri în plan personal. Mulți dintre prietenii voștri se pot transformă în dușmani. Partea bună este că aveți mereu familia aproape.

Șarpe

Anul 2023 este un an prosper pentru voi. Veți avea parte de cîștiguri financiare mari. Ați investit într-o afacere care a dat roade în sfîrșit. Totul merge bine pe partea financiară și continuați să cîștigați și mai mult în următoarele luni.
Avînd afacerea în creștere veți lua parte la multe evenimente unde veți cunoaște persoane care vă vor ajuta să vă dezvoltați mai mult.

Cal

Pentru Cai se anunță noi proiecte și situații noi. Aceștia sînt pregătiți să își asume noi responsabilități, atît la serviciu, cît și pe plan personal. Pe plan amoros, lucrurile vor sta foarte bine.

Oaie

Cariera este pe primul loc în acest an. Munciți mult să vă îndepliniți visul. Sunteți foarte ocupați, dar știți că tot acest efort va merita din plin. Aveți grijă de sănătatea voastră. Nu vă suprasolicitați și relaxați-vă din cînd în cînd. Nu vă faceți probleme și munciți pentru a avea succesul pe care îl meritați.

Maimuță

Maimuțele s-ar putea dovedi în 2023, din neatenție, prea agresive în relațiile de dragoste. În ceea ce privește banii și afacerile, Maimuțele s-ar putea să-și amintească de vremurile dificile. Nivelul general de sănătate în acest an se pare că va fi bun pentru Maimuțe, dar ar putea fi perturbat de grijile altor oameni.

Cocoș

Pentru nativii din zodia Cocoș, 2023 va fi un an plin de încercări pe plan emoțional și mental. Nu este exclus ca în acest an în viața sentimentală a Cocoșilor, să apară o poveste romantică deosebită.

Cîine

Norocul ți-l creezi cu mîinile tale în acest an. Trebuie să ai grijă în sfera banilor și a sănătății. Pe plan personal este indicat să faci mai mult sport. Viața amoroasă vine la pachet și cu cîteva conflicte interne de data aceasta.

Mistreț

Norocul este posibil să îți surîdă în 2023. Ai o relație bună atît cu șefii, cît și cu subalternii. De asemenea, o mărire de salariu este adusă în discuție. Se anunță noi parteneriate, atît de plan profesional cît și personal.

6
6
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?