Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1664

De Crăciun, Marea Britanie va fi copleșită de greve

1 dec. 2022,, 23:30   Diverse
1459 0

Marea Britanie ar putea fi blocată în mii de greve de Crăciun despre care miniștrii spun că vor scoate milioane de oameni fără muncă, transmite The Telegraph.

Lucrătorii feroviari, asistentele medicale, profesorii, agenții de pază, manipulatorii de numerar, examinatorii de conducere plănuiesc greve în fiecare zi după Crăciun. Un sindicat care reprezintă angajații guvernamentali, inclusiv polițiștii de frontieră, ofițerii de pașapoarte și lucrătorii de pe autostrăzile naționale, a susținut greva, dar nu a stabilit încă o dată.
Anunțul pregătirilor pentru o grevă de Crăciun vine în urma sindicatului Unison, care reprezintă sute de mii de lucrători din domeniul sănătății, inclusiv medicii de pe ambulanțe, dar și hamali și angajați ai firmelor de curățenie.
Sindicatele cer o creștere bruscă a salariilor din cauza crizei și a inflației.
Anterior, guvernul Marii Britanii a examinat la măsuri de combatere a eventualelor proteste în legătură cu criza energetică din țară. Așadar, autoritățile cred că prețurile ridicate ale energiei electrice amenință să ducă la revolte și să provoace o creștere a criminalității în regat.
3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий