Cîteva moduri originale de a purta o eşarfă

Cîteva moduri originale de a purta o eşarfă

Dacă îţi plac eşarfele şi ai o colecţie întreagă ar fi păcat să le porţi la fel în fiecare zi, mai ales că există atîtea şi atîtea feluri de a lega o eşarfă sau un fular.

Oricît de simplă ar fi piesă în sine, modul în care o porţi poate să fie diferit în fiecare zi. Puteți purta eșarfa cu o rochie de seară, costum oficial sau palton. Iată cîteva idei noi, de la utilizatoarele Youtube.

  1. Nod simplu

   Cînd eşti pe fugă poţi încerca şi stilul neglijent. Orice eşarfă lungă, indiferent de formă se poate înfăşura în jurul gătului, fără a fi legată în vreun fel anume.

   2. Ascot

   Cu o eşarfă dreptunghiulară poţi să creezi un look romantic, chiar dacă piesele vestimetare alese nu sunt tocmai feminine. Pune-ţi eşarfa după gît şi leag-o în faţă, formînd o fundă. Acest stil se potriveste atît pentru eşarfele mari, cît şi pentru cele delicate, din mătase.

    

   3. Nodul european

   Nodul european sau parizian este printre cele mai întîlnite moduri de a purta o eşarfă. Împăturiţi eşarfa în două lungimi egale, fixaţi-o pe după gît, după care introduceţi unul dintre capetele acesteia în gaura formată la celălalt capăt al eşarfei.

   4. Nodul dublu

   Este asemănător cu nodul simplu, doar că avem nevoie de o eşarfă mai lungă, pentru a o putea înfăşura de două ori în jurul gîtului, după care se repetă paşii de la nodul simplu.

    5. Cowboy

     Ai o eşarfă mică, pătrată. La prima vedere nu poţi face mare lucru cu ea. Dar dacă o îndoi sub formă de triunghi poţi să legi colţurile după gît, lăsînd vîrful să atîrne în faţă. Pune-ţi o pălărie şi ai obţinut un look cowboy foarte original. 

     Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

     Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

     Mai multe

     Sondaj Toate

     load