Criza energetică stiri: 1717
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Biden a început să se pregătească pentru alegerile din 2024

8 ian. 12:30   Diverse
1485 0

Președintele american Joe Biden a început pregătirile pentru realegerea sa în 2024. Oficial, se planifică să se anunțe acest lucru în februarie sau aprilie, scrie ediția americană The Hill.

Se comunică că consilierii lui Biden au început deja să se întîlnească cu aliații cheie, construind o prezență masivă în spațiul digital, în special în aplicațiile messenger și rețelele sociale. În același timp, unii democrați se îndoiesc că politicianul în vîrstă de 80 de ani va concura din nou pentru președinție.

În octombrie Biden a felicitat-o pe vicepreședintele Kamala Harris cu ziua de naștere și a numit-o un mare președinte. „Recent a fost și ziua de naștere a lui Kamala. Are 30 de ani. La mulți ani marelui președinte!”, a spus el.

Pe 6 ianuarie, într-un discurs despre securitatea graniței de sud a țării, el a lăudat-o pe Harris pentru munca ei și a numit-o din nou președinte.

3
0
0
0
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?