COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 610 688   INFECTAȚI 259 549(+71)   TRATAȚI 252 104     DECESE 6255(+0)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2829
Puterea stiri: 6304
Coronavirus stiri: 7255

Bette Midler şi Sarah Jessica Parker se reîntîlnesc în ''Hocus Pokus 2'' după aproape 30 de ani

22 mai. 03:00   Diverse
718 0

Actriţele Bette Midler, Sarah Jessica Parker şi Kathy Najimi le vor reinterpreta pe cele trei surori vrăjitoare Sanderson în "Hocus Pocus 2", o continuare a clasicului film de Halloween pe care Disney l-a lansat în 1993.

Filmul va avea premiera în 2022 pe platforma Disney+, dar nu va putea fi văzut în cinematografe, a informat compania, care speră să înceapă filmările la acest nou lungmetraj în toamnă sub conducerea cineastei Anne Fletcher ("The Proposal")


Realizatoarea de origine spaniolă Kenny Ortega, creatoare a serialului "High School Musical", a regizat primul film "Hokus Pokus", în care trei surori condamnate la moarte pentru vrăjitorie la Salem în 1693 sînt readuse la viaţă, după 300 de ani, de un băiat care încearcă să impresioneze o fată.

Deşi la momentul lansării filmul nu a fost un succes la box-office, cu timpul el a devenit un film-cult, iar fanii au început să reclame reîntoarcerea personajelor.

"Surorilor, au trecut 300 de ani... dar ne vom întoarce", a ironizat Bette Midler pe contul său de Twitter.

Iniţial, pelicula urma să fie regizată de Adam Shankman, însă acesta a fost nevoit să-i cedeze locul lui Fletcher din cauza unor probleme legate de agendă.

Adam Shankman este implicat în noul proiect pe care Disney l-a recuperat pentru platforma sa: continuarea filmului "Enchanted" ("Magie în New York"), care de data aceasta se va numi "Disenchanted" şi o avea tot pe Amy Adams în calitate de protagonistă.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽