A fost deschis cel mai mare magazin fără casieri din Europa

17 mar. 21:05   Diverse
2445 0

Start-up-ul portughez Sensei, care furnizează tehnologie pentru case de marcat fără operator uman, a anunțat lansarea celui mai mare supermarket complet autonom din punct de vedere al plăților din Europa, Dojo, ce are nu mai puțin de 5400 de metri pătrați. Magazinul a fost deschis la Lisabona.

Magazinul, creat în parteneriat cu multinaționala americană Hewlett Packard Enterprise, respectă principiul „Just Walk Out” (ieși pur și simplu, n.r.), conform căruia sistemele de viziune computerizată, sau recunoaștere vizuală computerizată, le permit clienților să fie taxați automat pentru produsele cumpărate pe măsură ce ies din magazin.

„Cumpărăturile „fără atingere” sînt pe cale să devină majoritare. Multe dintre cele mai mari rețele de supermarketuri din Europa testează tehnologie de plată autonomă pentru magazine, sau au lansat deja un magazin în sistem self check-out”, a declarat Vasco Portugal, CEO-ul și cofondatorul Sensei.

6
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий