Cazul Șor stiri: 594

Un trotuar pavat din Capitala, săpat din nou: Precizările municipalității

20 iul. 16:58   Capitala
2607 0

Au scos bucăți de pavaj din trotuarul renovat pe strada 31 August 1989, pentru a instala sistemul de telecomunicații. Imagini cu trotuarul de pe tronsonul cuprins între străzile Mihai Eminescu și Vlaicu Pîrcălab, care a fost săpat din nou, au apărut pe rețelele de socializare.

Autoritățile municipale se justifică, spunînd că în procesul acțiunilor de reabilitare a trotuarului, au fost nevoiți să facă modificări esențiale în proiect, după ce au găsit rețele de tensiune înaltă în zona lucrărilor. Deplasarea acestor rețele ar fi implicat costuri semnificative, astfel că s-a optat pentru realizarea lucrărilor pe trotuar, cu costuri minime, transmite tv8.

„Deoarece mutarea acestor rețele, pentru a permite instalarea sistemului de telecomunicații, implica costuri foarte mari, am ales să realizăm lucrările pe zona trotuarului în mod punctual, cu costuri minime, dar asigurînd în același timp continuitatea rețelei de telecomunicații”, se arată într-un comunicat al Direcției Generale Mobilitate Urbană.

Reprezentanții Primăriei dau asigurări că trotuarul este deja finalizat.

„Ne-am angajat să efectuăm lucrările cu minimul de disconfort posibil, în timp cît mai scurt, ținînd cont de siguranța și bunăstarea locuitorilor orașului nostru. Acum trotuarul este finalizat și deschis pentru deplasarea pietonilor”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?