COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un candidat a fost provocat să recite imnul Chișinăului la secția de votare

Un candidat a fost provocat să recite imnul Chișinăului la secția de votare

Vladimir Cebotari, candidatul Partidului Democrat la funcția de edil al capitalei, după ce a votat în această dimineață, a fost provocat de jurnaliști să recite cîteva versuri din imnul Chișinăului.

Vladimir Cebotari nu s-a așteptat la acest îndemn și a refuzat să o facă spunînd că a auzit de mai multe ori imnul Chișinăului, dar nu l-a memorizat.

După ce a votat, candidatul PDM a menționat că așteaptă ca cetățenii să aleacă, de această dată, rațional, nu cu inima. „Rațional înseamnă să faci o evaluare rațională, fără emoții în privința unor candidați sau alții și să fie aleși candidații care cu adevărat pot să rezolve problemele orașului”, a adăugat Cebotari.


De asemenea, candidatul PDM spune că a votat pentru ceea ce așteaptă Chișinăul. „Ordine, curățenie, transport public mai bun, drumuri reparate, grijă de oameni, grijă de persoane în etate, locuri în grădinițe pentru copii, un miros mai frumos și, în primul rînd, o nouă față a Primăriei. Oameni foarte responsabili care știu, nu vorbesc, dar știu cum pot să realizeze aceste proiecte așa încît programele și promisiunile din programe să nu rămînă numai o promisiune, așa cum s-a întîmplat în toți acești ani. Politicienii au venit în funcția de primar și consilieri, au plecat, iar problemele au rămas și s-au acumulat”, a adăugat politicianul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load