COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un bloc locativ cu 386 de apartamente din Stăuceni, în izolare

Un bloc locativ cu 386 de apartamente din Stăuceni, în izolare

Un bloc locativ cu 386 de apartamente din comuna Stăuceni, pe strada Unirii nr.20, va fi izolat pe o perioadă de 14 zile, pînă pe 20 aprilie.

Decizia a fost luată de Primărie, după ce în blocul locativ, o persoană a fost testată pozitiv la Covid-19.

Potrivit unui comunicat emis de primăria Stăuceni, administratorul blocului de locuit va asigura supravegherea respectării măsurilor necesare de protecție și anunțarea organelor de resort în cazul nerespectării acestora de către locatari.


Totodată, colaboratorii sectorului de Poliţie vor supraveghea respectarea regimului de izolare de către locatarii blocului de locuit din strada Unirii nr. 20, precum și a măsurilor dispuse anterior de autoritățile publice centrale și locale.

Potrivit informațiilor prezentate de primăria Stăuceni, pînă pe 3 aprilie în localitate au fost confirmate 4 cazuri cu Covid-19, dintre care o persoană s-a vindecat.Totodată, 265 de persoane sînt monitorizate la domiciliu, iar alte 55 sînt plasate în carantină.

Pe teritoriul Republicii Moldova, ieri alte 101 persoane au fost testate pozitiv la infecția cu Covid-19 în Moldova, în urma procesării a 192 de probe de laborator. Astfel, bilanțul celor infectați a ajuns la 965.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load