Trei automobile au fost cuprinse noaptea trecută de flăcări

30 iul. 09:20   Capitala
2632 0

În noaptea de 29 iulie spre 30 iulie, pompierii au intervenit în capitală pentru a stinge flăcările, care au cuprins 3 automobile.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:26. Potrivit datelor înregistrate, un autovehicul a fost cuprins de foc pe teritoriul unei parcări subterane a unui bloc locativ cu 9 nivele de pe strada Alecu Russo 61/6 din municipiul Chișinău, notează Noi.md.

La fața locului pentru stingerea arderii au fot îndreptate 4 autospeciale de intervenție. Pompierii au stabilit că flăcările au cuprins trei automobile, iar parcarea a fost inundată cu fum dens. În timpul intervenției, salvatorii au evacuat 13 persoane printre care 10 maturi și 3 copii din apartamentele pentru evitarea intoxicării acestora cu produsele de ardere.

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au reușit localizarea arderii către ora 03:38. În urma incendiului au fost distruse în totalitate trei automobile. Nicio persoană nu a avut de suferit.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior. În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 53 situații de risс.

0
0
0
5
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?