X 
Arşiţa stiri: 181
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Transportatorii anunță proteste

16 mar. 2023,, 11:14   Capitala
3202 0

Un nou protest organizat de Asociaţia Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) urmează să aibă loc marți, 21 martie, la sediul Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP).

Potrivit APOTA, la protest este preconizată participarea a peste 100 persoane cu implicarea a 100 unități de transport de tip microbuze/autobuze, transmite tv8.md.

„Motivul protestului este comiterea de către angajații INSP a multiplelor abuzuri și fărădelegi, multe din care cu caracter penal, îndreptate împotriva transportatorilor în calitate de răfuială pentru faptul că au intenționat, sau au transportat protestatarii pe data de 12 martie.

În cadrul protestului vor fi descrise faptele ilegale și vor fi date numele mai multor angajați INSP care au comis fărădelegi, ce pot fi calificate ca infracțiuni. De asemenea vom anunța despre acțiunile noastre de protest ce vor fi organizate după data de 21 martie”,este menționat în comunicatul transportatorilor.

Mai mulți transportatori auto, ce aduceau oameni la protestul organizat de Partidul Șor, au fost documentați de poliție.


În cadrul unui briefing de presă din 12 martie, șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, a precizat că „autobuzele nu au fost reținute neregulamentar”, iar șoferii cu acte în regulă și-au continuat drumul.

„Ceea ce ține de transportatori, au fost documentați, inclusiv, pentru încălcări tehnice ale mijloacelor de transport. Dacă cineva nu este de acord, are dreptul să conteste acest proces-verbal contravențional. Unde actele au fost în regulă, persoanele au putut să se deplaseze, în continuare”, a declarat Cernăuțeanu.

9
0
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав