X 

Tîrgurile cu produse autohtone își deschis ușile și în acest weekend

15 sep. 18:45   Capitala
2600 0

În weekendul 16-17 septembrie, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și tîrguri cu produse și mărfuri autohtone.

Activitățile enunțate sunt organizate cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, pe 16 septembrie 2023 – tîrgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 103, în adiacentul Cinematografului „Patria Loteanu”– Tîrgul meșterilor populari și al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu & Co”.

În același sector, în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” – Festivalul pomușoarelor și al mierii de albine.


În sectorul Botanica – Parcul „Valea Trandafirilor” – tîrg de artizanat și articole hand made. În același sector, pe bd. Traian, 22, șos. Muncești, 170, șos. Muncești, 598 și str. Sarmizegetusa, colț cu str. Butucului – Tîrgul produselor agricole autohtone.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – Tîrg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Ciocana – tîrguri cu produse agricole pe adresele: str. Maria Drăgan 30, colț cu str. Ciocana, str. Igor Vieru, 10/2, str. Alecu Russo, 65/1 și bd. Mircea cel Bătrîn, 42. În același sector, pe bd. Mircea cel Bătrîn, intersecție cu str. P. Zadnipru, Scuarul Arborelui Solar – Tîrgul producătorilor autohtoni, în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Rîșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2 – tîrg cu fructe, legume și produse apicole. Pe str. Andrei Doga, 35, str. Iazului, 1, str. Ceucari, 8, str. Albișoara, 80/5 – tîrg cu fructe și legume.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?