Criza energetică stiri: 766
Preşedintele stiri: 3228
Puterea stiri: 7216
Obiectiv european stiri: 287

Situația proastă a facilităților pietonale din intersecția bd. Dacia - Cuza Vodă a fost înlăturată

17 mai. 10:15   Capitala
10011

Situația proastă a facilităților pietonale din intersecția bd. Dacia - Cuza Vodă a fost înlăturată, ceea ce nu poate decît să bucure locuitorii capitalei, spune Ilie Bricicaru, doctor în ştiinţe tehnice, expert internaţional în siguranţă rutieră.

Expertul afirmă că a sesizat autoritățile municipale în privința problemei de acces pentru pietoni, iar acum se văd și rezultatele.

"În urmă cu 2 ani scriam aici despre situația proastă a facilităților pietonale din intersecția bd. Dacia - Cuza Vodă, și în special despre scuarul de acces la facilitățile campusului Botanica a Universității Tehnice a Moldovei și mă bucur mult că în Chișinău sesizarea autorităților municipale în toate formele posibile dă rezultate, chiar dacă noi nu întotdeauna putem veni în întâmpinarea acestora.

Mulțumiri celor ce s-au implicat în acest demers, și în special Iv Ceban, Diana Guba, Ilie Ceban și tuturor celor care au muncit mult, ca acest rezultat să fie.

Chiar dacă mai este de lucru, am considerat că lucrurile frumoase trebuie arătate și promovate. Sper că lucrările respective for fi extinse în toată intersecția și vor face acest spațiu unul foarte prietenos pentru oameni", a scris Ilie Bricicaru pe rețelele de socializare.


2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав