TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Silvia Radu "luată prin surprindere" de Gamreţchi

După ce acum două zile, primarul general interimar al capitalei, a declarat ferm că nu va accepta niciodată ca fostul director interimar al Direcției generale transport și căi de comunicații din Chișinău, Igor Gamreţchi, să fie repus în fucţie, astăzi Silvia Radu spune că "s-a trezit" cu surprize.

Într-o postare pe Facebook, primarul interimar spune că astăzi Gamreţchi ar fi venit cu executorul judecătoresc să o atenţioneze să respecte hotărârea instanței care îi dădea dreptul fostului şef interimar al direcţiei transport să revină în funcția de director.

"Cu penalii și cu instanțele care vor să repună în funcție oameni care au fost găsiți vinovați trebuie să te bați cu toate armele juridice. I-am transmis executorului că funcția de Director nu există în structura Primăriei. Funcția se numește ”șef de direcție”. Drept urmare nu am de ce să îl pun pe acest om în acestă funcție", a comentat Radu.

Primarul interimar a reiterat că nu va pune în funcție niciodată un om care a recunoscut că a trucat licitațiile publice.

"Gamrețchi a gestionat mulți ani drumurile publice și transportul public. Cu toții știm cum au fost administrate aceste domenii. Vedem cum sunt drumurile azi și cum arată autobuzele", a adăugat Silvia Radu.


Reamintim, că Silvia Radul a atacat vineri, 23 martie, decizia instanței de judecată prin care Igor Gamrețchi, fostul director interimar al Direcției generale transport și căi de comunicații din Chișinău, a fost restabilit în această funcție.

În prezent, șef interimar al Direcției transport este Vitalie Butucel.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load