COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Primarul general: Dacă tărăgănam cu renovarea, acum doar 4 străzi erau să fie în reparație

În ultimele luni se lucrează în Chișinău la numeroase proiecte de infrastructură – străzile și trotuarele sînt reparate, zonele verzi sînt revigorate, facilitățile sociale sînt restaurate.

Acest lucru, așa cum era de așteptat, a agravat problemele de transport – ambuteiajele au crescut în oraș. Primarul Capitalei și-a exprimat regretul că cetățenii trebuie să suporte neplăcerile, dar a subliniat că repararea multor drumuri din Chișinău trebuia să înceapă urgent.

„La începutul mandatului meu am promis că orașul se va transforma în curînd într-un mare șantier de construcții – și acest lucru se întîmplă acum. Dacă nu am fi luat ritmul actual, acum am fi reparat doar 4 străzi. Lucrăm la o varietate de proiecte de infrastructură: repararea piețelor, parcurilor, trotuarelor, drumurilor. Da, îngreunează traficul, mai ales după ce a început renovarea străzii Albișoara. Încă o dată îmi cer scuze locuitorilor din Chișinău pentru acest lucru, dar reparațiile sînt pur și simplu necesare ”, a asigurat el.

Ceban a reamintit că reparația străzii Creangă va începe peste 2 săptămîni și a avertizat că traficul va deveni și mai complicat.

„În acest moment rezolvăm această problemă cu poliția, deoarece problema nu poate fi rezolvată doar prin ajustarea semafoarelor. Avem nevoie de ajutor de la poliție și lucrăm în această direcție,” a subliniat edilul capitalei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load