COVID-19 în MOLDOVA

Pascaru: Chișinăul tot mai mult se schimbă

Pascaru: Chișinăul tot mai mult se schimbă

Primăria activează și noi intenționăm să realizăm mai multe lucruri într-un termen scurt. Nu ne reușește totul, dar toți muncesc și se străduiesc din toate puterile.

Acest lucru a fost declarat în cadrul emisiunii „Glavnoe” cu Nina Dimoglo pe postul de televiziune TVC 21 de către liderul Mișcării Naționale „Voievod” Nicolae Pascaru, relatează Noi,md cu referire la point.md.

„Sper că această primăvară va fi o primăvară a schimbărilor pentru Chișinău, o primăvară a curățeniei în oraș. Și chișinăuienii ar trebui să trateze orașul în alt mod. Deșeurile se adună, mulți agenți economici nu-și supraveghează teritoriile. Pentru oraș s-au făcut multe, au fost evacuate circa 300 de gherete din oraș, au fost scoase panourile de publicitate. Ne dorim ca orașul să fie mai curat și ne vom mișca în această direcție. Înțeleg mentalitatea poporului, peste tot e corupție. Oamenii ar trebui să se respecte reciproc. Este important să se majoreze salariile angajaților pentru a înlătura acest fenomen”, a menționat Pascaru.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load