Transnistria stiri: 1393
Preşedintele stiri: 4035

Troleibuzul turistic din Chișinău are un nou traseu

21 apr. 10:30   Capitala
4861 0

În capitală a fost lansată cea de-a două rută a troleibuzului turistic „Chișinău Sightseeing”. Aceasta are un nou traseu, ce include Teatrul Național „Mihai Eminescuˮ, Monumentul „Trenul Dureriiˮ și Casa lui Alexandru Plămădeală.

Primăria precizează că troleibuzul turistic va circula în fiecare zi de weekend, pe o rută care va parcurge circa 40 de atracții turistice, printre care Sala cu Orgă, Gara, Mănăstirea „Sfîntul Mare Mucenic Teodor Tiron”, Casa lui Alexandru Plămădeală, Biserica Sfînta Teodora de la Sihla. Pe parcursul călătoriei, pasagerii vor asculta selecții muzicale din creația autorilor autohtoni, transmite radiomoldova.

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie – 30 de lei.

Amintim că Troleibuzul Turistic “Chișinău Sightseeing” este un proiect dedicat sărbătoririi a 585 ani de la prima atestare documentară a localității Chișinău (anul 1436), care a început să călătorească pe străzile capitalei în fiecare weekend, începînd cu 1 august 2021 și are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău, îndemnînd astfel locuitorii și oaspeții capitalei să cunoască și să descopere istoria orașului, istoria străzilor și ale personalităților importante, care au marcat evoluția neamului nostru.

7
2
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?