COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Năstase nu va cere salariu pentru perioada mandatului validat pentru funcția de primar

Năstase nu va cere salariu pentru perioada mandatului validat pentru funcția de primar

Andrei Năstase declară că nu va cere să i se achite un salariu pentru perioada mandatului validat de primar general al Chișinăului. Acesta spune care sînt despăgubirile morale pe care le așteaptă.

„Nu voi lua salariu pentru această perioadă pentru că nu am muncit în această perioadă așa cum ar fi corect, de aceasta niciodată nu m-am gîndit să fac acest lucru, iar restul sînt speculații. Nici din decizia instanței nu reiese așa ceva” spune Năstase, transmite agora.md.

Totodată, candidatul la șefia capitalei a fost întrebat dacă va cere despăgubiri pentru nevalidarea mandatului. „Important pentru mine este ca cei peste 129 de mii de oameni care au votat, să se simtă îndreptățiți. Cea mai mare satisfacție morală pentru mine va fi cînd cei care m-au votat anul trecut și cei care nu m-au votat, se vor uni și vor decide să-și facă dreptate”.


Amintim că Hotărîrea Judecătoriei Chișinău prin care au fost anulate alegerile locale din 2018, în urma cărora Andrei Năstase a fost ales primar de Chișinău, a fost casată integral de Curtea de Apel. Astfel, alegerile locale de anul trecut au fost declarate legale.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load