COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Municipalitatea va înlocui ferestrele apartamentelor afectate de explozia de dimineață

Municipalitatea va înlocui ferestrele apartamentelor afectate de explozia de dimineață

Municipalitatea este gata să schimbe ferestrele din apartamentele afectate de explozia de dimineață din sectorul Rîșcani.

Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei de către șeful Direcției generale de gestionare a fondului locativ, Ion Burdiumov.
Oficialul a spus că a mers la fața locului imediat ce a aflat despre cele întîmplate.

"Am mers la fața locului împreună cu reprezentanții întreprinderii, în gestionarea căreia se află blocul locativ de pe Bulevardul Moscovei, 20, în sectorul Rîșcani al capitalei. În curînd, experții vor stabili munca pe care va trebui s-o întreprindă. Dacă ferestrele apartamentelor vecine au fost deteriorate din cauza exploziei, le vom schimba", a declarat șeful Direcției generale de gestionare a fondului locativ.

Anterior, specialiștii au comunicat că apartamentele de pe alte etaje, cu excepția celui de la etajul șapte, unde a avut loc explozia, nu au fost afectate, însă lucrările la fața locului încă se desfășoară, transmite realitatea.md.


Reamintim că în această dimineață într-un apartament de pe bulevardul Moscova a explodat o buteliei de gaze. În urma accidentului a decedat un bărbat de 65 de ani. Potrivit datelor preliminare, este vorba despre sinucidere.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load