X 
Preşedintele stiri: 3607

Incident la concertul Bi-2: Un fan a fost grav rănit de o dronă

13 mar. 13:45   Capitala
4316 0

Concertul formației ruse Bi-2 de la Chișinău s-a lăsat cu gust amar pentru un fan care ar fi ajuns în seara zilei de vineri, 10 martie, la spitalul de urgență, susțin internauții.

O dronă care filma concertul de la înălțime a ajuns direct în fața unui bărbat. În cele din urmă, fanul avea fața plină de sînge. Imagini care surprind acest moment au fost publicate pe Tiktok.

Informația precum că bărbatul ar fi ajuns la spitalul de urgență nu a fost deocamdată confirmată și nici infirmată de Dorina Arsene, purtătoarea de cuvînt a Institului de Medicină Urgentă, transmite Realitatea.md.

Între timp și Poliția Capitalei se documentează pe marginea acestui incident de vineri.

Nu este primul incident produs la Arena Chișinău. Pe 24 decembrie, în timpul concertului Okean Elzy, un bărbat a căzut de la înălțimea de 2,5 metri. Conform Poliției, persoana are 39 de ani, iar acesta a fost internat la spital.


Amintim că formația muzicală din Rusia Bi-2 a susținut un concert vineri, 10 martie curent, în incinta complexului Arena Chișinău. Concertul de la Chișinău este începutul unui turneu al formației în susținerea noului album „Алиллуйя”.
1
1
0
0
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий