X 

În weekend vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone

8 sep. 16:30   Capitala
3606 0

În weekend-ul: 09-10 septembrie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și tîrguri cu produse și mărfuri autohtone. Activitățile enunțate sînt organizate cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole proaspete și de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, pe 09 septembrie 2023 – tîrgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În același sector, în Parcul „Alunelul”, aleea centrală, Calea Ieșilor 11/4 – Tîrgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”.

În sectorul Botanica – Parcul „Valea Trandafirilor” – tîrg de artizanat și articole hand made.

În același sector, pe bd. Dacia, 26, colț cu bd. Traian – tîrgul producătorilor autohtoni – „Tîrgul cu Tradiție”.


Pe adresele: bd. Traian, 22, șos. Muncești, 170, șos. Muncești, 598 și str. Sarmizegetusa, colț cu str. Butucului – Tîrgul produselor agricole autohtone.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – Tîrg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Ciocana – tîrguri cu produse agricole pe adresele: str. Maria Drăgan 30, colț cu str. Ciocana, str. Igor Vieru, 10/2, str. Alecu Russo, 65/1 și bd. Mircea cel Bătrîn, 42.

În sectorul Rîșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2 – tîrg cu fructe, legume și produse apicole.

Pe str. Andrei Doga, 35, str. Iazului, 1, str. Ceucari, 8, str. Albișoara, 80/5 – tîrg cu fructe și legume.

5
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?