Elevii din capitală revin la lecții cu prezență fizică

3 feb. 2022,, 15:18 (reactualizat 3 feb. 2022,, 15:51)   Capitala
2862 1

Începînd cu ziua de luni, 7 februarie, elevii revin la ore cu prezența fizică. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Ion Ceban, în urma întrunirii Comisiei Municipale Extraordinare de Sănătate Publică și Comisiei Situații Excepționale a municipiului Chișinău.

„Specialiștii ne-au comunicat că avem o descreștere a cazurilor de infectare cu COVID-19 depistate zilnic atît la adulți, cît și la copii. Situația, chiar dacă este una complicată, se stabilizează și nu sunt cazuri grave și extrem de grave în instituțiile municipale”, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Potrivit edilului, membrii ambelor comisii au votat unanim pentru revenirea copiilor în băncile școlilor.

„Instituțiile educaționale trebuie să aibă claritate în acest sens, deoarece conform deciziei Comisiei Naționale Extraordinară de Sănătate Publică, mîine este ultima zi pînă cînd copiii mai pot învăța online, iar din data de 5 februarie trebuie să revină la lecții”, a mai conchis Ceban.

La 20 ianuarie curent, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis trecerea la învățămîntului general la distanță în perioada 24 ianuarie – 4 februarie.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?