COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum vor activa cimitirele din Chișinău în perioada 5 - 9 iunie

Cum vor activa cimitirele din Chișinău în perioada 5 - 9 iunie

În perioada 5 - 9 iunie 2020, va fi interzis accesul transportului privat pe teritoriile cimitirelor din capitală, în legătură cu executarea lucrărilor de salubrizare şi amenajare de către serviciile de profil.

Astfel, accesul pe teritoriul cimitirelor municipale va fi permis pe durata programului de activitate (08:00 - 17:00), cu respectarea măsurilor de protecție (igiena mîinilor, purtarea măștii de protecție, respectarea distanței sociale etc.).

Totodată, pe teritoriul cimitirului „Central", în perioada 7 - 8 iunie 2020, accesul vizitatorilor va fi organizat doar prin intrarea principală din str. Armenească - str. A. Mateevici. Intrarea la cimitirul „Sfîntul Lazăr" va fi autorizată prin punctele de acces situate pe strada Doina, unde vor fi prezenți reprezentanții poliției pentru organizare și monitorizarea situației.


Consumul de produse alimentare și a băuturilor alcoolice pe teritoriul cimitirelor este interzis. De asemenea, nu este permisă desfășurarea comerțului ambulant stradal pe teritoriul adiacent cimitirelor, iar unitățile de comerț existente vor activa cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire a infecției COVID-19.

Î.M. „Combinatul Servicii Funerare" informează că duminică, 07 iunie, a.c., nu vor fi organizate înhumări. Pe data de 08.06.2020, luni, Biroul Pompe Funebre și Magazinul Rechizite Funerare va activa după un program redus, de la 08:00 pînă la 12:00, iar înhumările vor fi organizate doar la orele 09:00.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load