Ce au făcut angajații de la „Autosalubritate” cu o mașină parcată neregulamentar (VIDEO)

17 ian. 2020,, 18:32   Capitala
3428 0

Un automobilist și-a lăsat mașina parcată neregulamentar și a blocat calea unei autospeciale de la Întreprinderea Municipală Regia „Autosalubritate”. Incidentul a avut loc pe strada Romană din capitală.

Imaginile de la fața locului au fost surprinse de un martor ocular și postate pe o rețea de socializare. În acestea se poate vedea cum un camion al întreprinderii se îndreaptă în direcția mașinii parcate iar la cîțiva metri distanță, șoferul frînează, transmite NOI.md cu referire laechipa.md.

Automobilul parcat neregulamentar i-a blocat accesul autocamionului. Cu toate acestea bărbații care se aflau în autospecială au găsit o ieșire din situație. Aceștia au coborît din vehicul și cu propriile forțe au mutat automobilul, deblocînd astfel drumul. Mai mult, în calitate de avertisment bărbații au pus pe parbrizul șoferului obraznic niște gunoaie, atenționîndu-l să nu mai parcheze neregulamentar. Ulterior, autocamionul și-a văzut de drum.

Amintim că, un caz similar a avut loc în data de 10 decembrie 2019, cînd o autospecială a pompierilor, aflată în misiune, a rămas blocată în centrul capitalei din cauza unei mașini parcate neregulamentar. Atunci, salvatorii au așteptat minute în șir șoferița care, ulterior, și-a mutat autoturismul. Cîteva zile mai tîrziu, femeia a fost amendată de poliție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?