COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Care e situația în capitală, ca urmare a condițiilor meteo

Care e situația în capitală, ca urmare a condițiilor meteo

Primăria municipiului Chișinău informează că toate drumurile din capitală sînt practicabile.

La această oră, pe străzile din capitală se circulă în condiții de iarnă, iar la linie au fost emise 321 troleibuze şi 106 autobuze. Drumurile din capitală sînt practicabile. Transportul electric circulă pe toate rutele conform programului, inclusiv spre suburbii. Cît privește autobuzele, acestea circulă conform programului.

Serviciile de profil, în comun cu Inspectoratul Național de Patrulare, sînt pregătite să intervină pentru depășirea situațiilor problematice apărute.


Pe parcursul nopții trecute, ÎM Regia „Exdrupo” a lucrat cu 37 de autospeciale, la curățarea zăpezii și împrăștiere de antiderapant. Pe parcursul nopții, drumarii au presărat 247 tone de antiderapant și 4, 5 tone de sare.

În acelaşi timp, Regia locativ-comunală a activat noaptea cu 31 de utilaje cu perie și lamă, pe trotuare și la trecerile de pietoni. De la ora 04:00, Regia lucrează cu 12 utilaje cu perie și sărărițe, precum și la presărarea materialului antiderapant pe trotuare.

De asemenea, de la ora 06:00, 400 de muncitori intervin la combaterea poleiului în curțile de blocuri, pe trotuare și trecerile de pietoni. Același gen de lucrări sînt îndeplinite și de către angajații Agenției de Gestionare a Spațiilor Verzi pe trotuarele din parcuri și scuaruri.

În scopul evitării situațiilor problematice de circulație cauzate de condițiile meteo, municipalitatea recomandă conducătorilor auto să ocolească drumurile în pantă, în special, străzile: Ganea, Timiş, Poştei, Vadul lui Vodă, Paris, Podul Înalt, Căuşeni şi stradela Uzinelor.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sînt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load