COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Vrei să schimbi aspectul curții tale? 3 recomandări utile ©

10 oct. 12:57   Business
772 0

Dacă te gândești de ceva vreme să renovezi exteriorul casei, acum este timpul să o faci. Se pare că vom avea un octombrie însorit, iar în zilele cu soare e mult mai simplu să vopsești fără să-ți faci griji că o ploaie îți va strica munca, iar vopseaua se va usca mult mai rapid, poți la fel să te ocupi de schimbarea acoperișului, fără să îți faci griji că timpul îți va zădărnici planurile.

Câteva mici schimbări sunt suficiente dacă nu vrei să intri în renovări capitale, iar noi ți-am pregătit o listă cu câteva idei pentru a da o față nouă locuinței tale.

Vopsește exteriorul

Un strat nou de vopsea va face orice casă să arate ca nouă. În timp, praful și ploile iau din strălucirea și prospețimea culorilor, iar dacă locuința ta era la început de un alb imaculat, atunci știi deja cât de mult se poate schimba acest lucru. Înainte să te apuci de vopsit, examinează cu atenție pereții exteriori și identifică micile crăpături, denivelări sau spărturi. Aceste mici reparații se fac rapid și astfel vei evita ca ele să se mărească în timp, iar vopseaua se va întinde uniform. Vopsirea se face în două straturi, iar al doilea se aplică perpendicular cu geamurile, după ce primul strat s-a uscat complet.

Schimbă acoperișul

Dacă ai avut probleme cu acoperișul casei tale, este posibil ca acesta să fi fost montat incorect. Chiar și cele mai bune materiale sunt ineficiente dacă învelitoarele nu sunt montate bine, așa că cel mai bine este să apelezi la niște meșteri buni, care să îți refacă acoperișul. În ceea ce privește materialele, este bine să alegi unele rezistente, precum tigla metalică, care să-ți ofere și o hidroizolație de durată. Înainte de a alege materialul trebuie să ții cont de arhitectura casei, dar și de rezultatul final, pe care dorești să-l obții. Echipa Krovteh, adevărați experți în acoperișuri, sunt gata să vină în ajutor cu o consultație, dar și cu câteva sfaturi utile atunci când nu știi ce fel de țiglă se potrivește cel mai bine casei tale.

Renovează gardul

Un gard nu doar împrejmuiește casa, ci face parte din arhitectura locului. Poți instala un gard nou din tablă cutată sau îl poți moderniza pe cel actual.

Gardul nu este doar un element care-ți delimitează proprietatea privată. El poate aduce și valoare estetică. Sunt mulți factori de luat în considerare. Cu siguranță, înainte de a te apuca de treabă, te întrebi ce gard să faci sau ce material să alegi?

Tipul de gard jaluzele este un produs unic, inovativ în Republica Moldova, diferențiindu-se de alte tipuri de garduri prin originalitatea sa de fixare – sistem ascuns. Combină perfect un aspect modern, rezistență structurală și funcționalitate ridicată și se potrivește armonios oricărei construcții.

Indiferent de opțiunile pe care le alegi, în funcție de buget sau de preferințe, primul lucru căruia trebuie să-i acorzi atenție este întotdeauna stilul casei tale și al curții, pentru că ceea ce alegi să fie în perfectă armonie, iar lucrările de renovare doar să pună în valoare casa și locul.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X