X 
Criza energetică stiri: 1754
Cutremure stiri: 300
Eurovision stiri: 417

Un joc făcut în Moldova a ajuns pe primul loc în primele 24 ore după lansare ©

25 noi. 2022,, 09:00   Business
5229 0

Astăzi, dezvoltatorii au atins un nou record la care nu s-au așteptat: în primele 24 de ore după lansare, jocul a ajuns pe primul loc în AppStore în categoria "Cel mai descărcat joc în categoria Racing". De obicei așa rezultate se ating în luni de zile, însă acum au fost plăcut surprinși de reacția în masă a jucătorilor.

Jocul a fost creat de Midnight.Works, compania care a demonstrat ani la rând rezultate remarcabile în domeniul de game development și marketing. E o istorie de succes în Moldova, la care s-a ajuns datorită echipei și muncii titanice.

Dezvoltatorii și-au arătat respectul față de patrie și au inclus un "easter egg" frumos:

Tricolorul Moldovei, pe luna.

Un gest frumos, luând în considerare că jocul va fi utilizat de zeci milioane de oameni pe tot globul.

Ne mândrim cu ei, și le dorim succese în continuare.

Midnight.Works activează de aproape 8 ani, la moment echipa este de 120 de oameni, însă anul acesta fondatorii companiei au anunțat planurile pentru anul 2023. Planul presupune mărirea echipei la 300 de membri, un oficiu nou open space care la moment se află în construcție activă și va fi dat în exploatare în ianuarie. O oportunitate bună pentru IT-știi din Moldova să se alăture echipei și să lucreze la noile proiecte.

Jocul a fost lansat doar pe platforma Apple AppStore, însă Midnight a promis lansarea jocului pe alte platforme în curând, cum ar fi: PlayStation Xbox Nintedo Steam + SteamDeck Android

Presupunem că succesul va fi asemănător și pe aceste platforme.

Vă recomand să aplicați cu un CV la Midnight, chiar azi. Email pentru CV-uri: hr@midnight.works

Compania oferă beneficii frumoase angajaților, cum ar fi pizza-friday, abonamente la sală de fitness care se află în incinta clădirii oficiului, cursuri de engleză, instruire pe domenii specifice de lucru, mentorat de la team-leaderi, company restaurant, etc...

Mai multe puteți vedea pe site-ul companiei: https://midnight.works/

8
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий