Secretul lui Moș Crăciun sau ce-și doresc cu adevărat copiii de sărbători ©

Secretul lui Moș Crăciun sau ce-și doresc cu adevărat copiii de sărbători

În sfârșit, a venit mult așteptata perioadă a cadourilor. De la mic la mare fiecare scrie, cel puțin în gând, o scrisoare pe care o trimite cu speranță Moșului darnic.

Clasicele dulciuri împachetate frumos nu mai sunt printre cele mai solicitate daruri. În prezent, fiecare al doilea copil își dorește un nou smartphone, o mașină de curse super robotizată, o boxă portabilă, sau orice alt dispozitiv care să-i ofere libertatea să exploreze lumea prin propriile viziuni și forțe. Având în vedere cerințele prezentului, acestea sunt niște dorințe perfect normale. Sortimentul este vast, deci, și prețurile sunt destul de accesibile pentru buzunarul lui Moș Crăciun.

Gadgeturile și telefoanele – la modă și-n 2019

Liniștea din dimineața Crăciunului este spulberată de despachetarea cadourilor care au fost pitite sub brad. Este o tradiție frumoasă, mai ales pentru copii, care sunt nerăbdători să vadă dacă Moșul le-a îndeplinit marea dorință.

Înainte de asta, copiii au însă o misiune grea de făcut. În primul rând să fie cuminți, iar în cel de-al doilea, să-l convingă pe Moș Crăciun. Pentru asta scriu cu toată îndemânarea cea mai emotivă și sinceră scrisoare. Pentru a desluși cuvintele magice, bătrânelul blând cu siguranță ar avea nevoie de un traducător, întrucât dorințele abundă cu invenții ale prezentului.

Ce dorințe ascund scrisorile de Crăciun?

Dorințele copiilor sunt din cele mai pretențioase: gadgeturi, telefoane, gyroboarduri etc. Iar așa cum copiii sunt părtași în goana după noutățile momentului, se avântă după tot ce are legătură cu lumea gadget-urilor. Dar haideți să le luăm pe rând:

Smartphone

A devenit o normalitate ca micuții casei să aibă un telefon. Așa că nici nu e de mirare că cele mai solicitate cadouri sunt cele mai noi telefoane mobile: iPhone, smartphone, telefoane cu Android. Datorită calității imaginii, a sunetului, a vitezei, a memoriei, acestea le oferă libertatea să cuprindă cu ochii o lume absolut nouă. Și în fiecare zi, câte puțin, să se teleporteze într-un joc hazliu, să pătrundă în lumea magică din desenele animate și chiar să se documenteze pentru ore.

Consolă

O duzină aparte de solicitări se dedică consolelor. O realitate digitală, în care tu ești eroul principal, este cea mai mare dorință a unui copil. În prezent varietatea este atât de mare, încât Moșul poate găsi câte o consolă accesibilă pentru fiecare doritor.

Dronă

De ceva timp acest dispozitiv înlocuiește cu succes zmeul zburător. Dacă pentru cel din urmă vântul și o sfoară sunt suficiente ca să fie mobil, lucrurile stau cu totul și cu totul altfel în cazul unei drone pentru copii. Manevrarea se face cu ajutorul unei telecomenzi sau prin intermediul unei aplicații Android sau iPhone, astfel ei dețin controlul absolut asupra dronei. Copiii sunt impresionați de un asemenea device, pentru că datorită lui pot capta fotografii aeriene, filma de la înălțime sau pot face întreceri distractive cu prietenii. 

Hoverboard

O nouă șmecherie mișcătoare este hoverboard-ul. Este un tip de transport ecologic și mega distractiv pentru fiecare copil. Fie că l-au văzut la prieteni sau în magazine, aceștia sunt nerăbdători să dea o tură pe cele două roți mecanizate.   

Gadget-uri inteligente pentru copii isteți

În listă se regăsesc și alte chestiuțe mereu solicitate de cei mici. Un ceas cu GPS colorat și multifuncțional, un robot, pistol, jucării haioase, la fel apar printre rândurile scrisorii expediate către Moș Crăciun.

Iar dacă copilul tău a primit cadoul mult așteptat, tu, drag părinte, poți face un gest frumos pentru un alt copil la care Moș Crăciun întârzie să vină. Așa că nu ai decât să aduni jucăriile sau device-urile de care s-a plictisit micuțul tău și să faci o acțiune de caritate.

Mai multe cadouri, mai mulți copii fericiți.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load