COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Maximum oferă cadou cafea la cumpărarea automatelor de cafea DeLonghi ©

Maximum oferă cadou cafea la cumpărarea automatelor de cafea DeLonghi

Vești grozave pentru iubitori de cafea și de spume groase cu desene din scorțișoară - MAXIMUM oferă un kilogram de cafea italiană excelentă KIMBO Espresso Prestige cumpărătorilor de automate de cafea DeLonghi!

Comandați un automat de cafea din gama celor mai bune mașini de cafea din lume în magazinul nostru online, iar serviciul nostru de livrare vă va aduce un cadou! Este timpul să descoperi talentele barista de acasă! Oferim cafea tuturor modelelor DeLonghi care participă la promoție, de la cele bugetare la modele de top - alegeți cel care corespunde cerințelor gustului și portofelului dvs.

Magazinul nostru online este deschis 24/7! Este foarte important pentru noi că fiecare achiziție făcută la MAXIMUM să fie simplă și convenabilă, iar cumpărăturile online nu fac excepție. Am adunat mii de oferte profitabile, am realizat un design modern, rapid, elegant și intuitiv al site-ului, foarte convenabil atât pe PC, cât și pe smartphone-uri și tablete. Cumpărați cu 1 clic. Rapid, profitabil, comod și sigur!

Notă importantă! Prieteni, echipa noastră este conștientă de gravitatea situației din țară legată de răspândirea coronavirusului COVID-19. Declarăm în mod responsabil că serviciul de livrare ia toate măsurile necesare și pune în aplicare recomandările comunității științifice și medicale. Serviciul de livrare este echipat cu măști și mănuși speciale. Inclusiv, se efectuează dezinfectarea regulată al mâinilor cu soluții ce conțin alcool, se menține distanța în locuri publice. Zilnic se efectuează o inspecție vizuală a angajaților controlul temperaturii și dezinfectarea locurilor de muncă și a vehiculelor. Astfel, facem tot posibilul pentru a ne asigura că livrarea de mărfuri este rapidă și cât mai sigură.

Fiți sănătoși. Aveți grijă de voi și de cei dragi.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load