X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1145

FinComBank are un nou Președinte al Comitetului de Conducere ©

14 feb. 2020,, 09:47   Business
2319 0

În conformitate cu strategia aprobată și pentru asigurarea dezvoltării ulterioare a serviciilor instituției, doamna Aliona Levcă a fost numită în funcția de Președinte al Comitetului de Conducere al Băncii.

Dna Aliona Levcă, care anterior a deținut funcția de Director Financiar, Membrul Comitetului de Conducere are o vastă experiență în domeniul IT, financiar-bancar, de colaborare cu instituții financiare străine, precum și cu organizații financiare de renume, ceea ce va contribui procesul de avansare a Băncii către obiectivele sale strategice.

În acest context, ne exprimăm gratitudinea față de fondatorul și primul Preşedinte al Comitetului de Conducere al Băncii, domnul Victor Hvorostovschii, un manager prin vocație, un conducător de exepție, stateg înnăscut care, permanet în activitatea sa zilnică, a manifestat competență și devotament. Dumnealui a fost și rămâne a fi pentru întreg colectivul Băncii un exemplu elocvent de manager eficient, profesionist şi competent, cu merite deosebite, o persoană cu calităţi spirituale alese, caracterizată prin modestie, respect față de colegi, capacitate sporită de muncă, abilități de conlucrare eficientă, spirit de echipă și onestitate.

Sub conducerea lui Dl V. Hvorostovschii, Banca a obținut rezultate semnificative, iar Dna Aliona Levcă va continua dezvoltarea prosperă a Băncii.

FinComBank - într-un pas prin viață!

FinComBank S.A. a fost înființată în anul 1993. Printre clienții FinComBank S.A. se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani, banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав