Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 586
Preşedintele stiri: 3727

Un nou șantaj, oligarhi, globaliști și revoluționari într-un marș comun. Klaus Schwab despre rasa albă

30 mai. 18:00   Analitică
6634 3

«Să salvăm planetă – să nu mai naștem copii!». Nu este o replică dintr-o piesă a absurdului, acest îndemn începe să fie discutat în serios de unele cercuri științifice .

Politica unui singur copil

În lumea contemporană au lor lucruri uimitoare, cu adevărat inadecvate. Europa, colonială altă dată, devine ea însăși victima colonizării din partea forțelor care îi distrug temeliile. Este amara tragedie și tristul adevăr al timpului nostru. Sub ochii noștri, vechiul rasism a fost înlocuit cu un rasism nou, anti-alb.

Recent, Klaus Schwab, conducătorul Forumului Economic Mondial (FEM), a făcut o declarație interesantă. Acum FEM - ul lui Klaus Schwab îndeamnă SUA să impună dur «politica unui singur copil» tuturor familiilor de albi, pentru a contribui la diversitate, a reduce inegalitatea și a deschide o nouă eră a «post-politicii», cu care într-o societate normală nimeni nu este de acord.

Klaus Schwab și Forumul Economic Mondial - acele forțe motrice, care au anunțat planeta că spre a. 2030 «Nu deține nimic și fii fericit», – acum laudă «Teoria Rasială Critică» (CRT), un concept controversat, care îi acuză pe oamenii albi de inegalitatea globală. E dificil să-l crezi pe Schwab masochist sau idiot. Cel mai probabil, el este un provocator, pur și simplu un provocator elementar.


Noua politică a lui Schwab în raport cu America și mai larg – cu Occidentul, este evident influențată de politica socială chineză, ceea ce nu este de mirare. Recent, liderul FEM a apărut la TV chineză, unde a lăudat politica socială a Partidului comunist al Chinei, și a susținut că în America oamenii albi nu mai au treabă cu planurile FEM privind schimbările globale progresiste.

Se crede că în China «politica unui singur copil» a zădărnicit peste 400 milioane de nașteri. Asta în dauna societății chineze moderne. În prezent în China, din cauza politicii unui singur copil, se reduce forța de muncă, care deservește, în fond, populația în etate. Dar, din spusele lui Schwab, America trebuie să urmeze reformele Chinei și să introducă pentru familiile de albi politica barbară a unui singur copil. Straniu, dar toate acestea se referă doar la reprezentanții Americii albe, care și așa scad treptat.

Klaus Schwab, un globalist radical din clanul Rothschild, vrea să formeze viitorul Americii prin impunerea politicii de eugenie pentru a reduce numărul oamenilor albi. Asta deja miroase nu doar a rasism, ci și a genocid total, planurile căruia fac parte din agenda cercurilor aristocrației «negre» și a lojelor subversive și revoluționare a acestei lumi.

Pe fundalul îngerilor apocalipsei, pe fundalul războaielor, a revoluțiilor arabe, a covidului și dezindustrializării lumii occidentale, care în deceniul din urmă și-a pierdut întregul potențial industrial, se propune genocidul populației albe a Occidentului.

FEM, care a ordonat principalelor mass-medii că înceapă implementarea narativului despre un singur copil în conștiința americanilor, vrea ca în SUA această politică să fie implementată în regim de urgență. De ce această grabă?

Una dintre publicațiile occidentale a intervievat-o pe Sarah Conly, o cunoscută profesoară de filozofie, care susținea că SUA și toate țările occidentale trebuie să accepte politica unui singur copil, deoarece oamenii reprezintă o amenințare gravă pentru planetă. Argumentul ei se înscrie perfect în programul FEM privind depopularea barbară.

Ceea ce este groaznic în acest articol, este că în elita academică crește numărul vocilor, care împărtășesc ideile dr. Conly. Un articol analogic, semnat de Thomas Bartlett, a apărut în The Chronicle of Higher Education. Chiar dacă-s doar două voci, ele îi sprijină pe cei mulți, care cred că societatea americană trebuie să înceapă un genocid rasial în casele americanilor

Noua eugenică

Dar, dacă observăm politica FEM din ultima vreme, înțelegem că de fapt nu este vorba despre salvarea lumii. Toate politicile FEM au o trăsătură comună: ele dezumanizează, înjosesc și își bat joc de populația simplă. Ele au menirea să nimicească suveranitatea națiunilor și să maximizeze puterea elitei mondiale.

Fără forța guvernului, eficiența campaniei FEM «O singură Americă, un singur copil» nu va putea concura cu politica Chinei. Îndemnul organizat de a «salva planeta» și a «accepta diversitatea» nu are puterea, care crește din țeava unei arme. Dar reieșind din faptul că globaliștii insistă pe niște norme ecologice mai stricte și pe finanțarea federală Planned Parenthood, în scurt timp guvernarea democratică, care a pătruns în FEM, va adera la politica barbară a lui Klaus Schwab.

Să nu uităm, că John Biden este membru al clubului globaliștilor și segregatorilor vremurilor noi. Azi asta se numește noua eugenică și a fost scopul principal și politica unor țări europene. Cunoscutul politolog și comentator american Tucker Carlson are dreptate. Democrații radicali și FEM urmează scopurile eugenicii și încearcă să distrugă vechea Americă «albă», pentru a o controla mai bine.

Istoria ne arată că omenirea a renunțat cu regularitate la așa programe de depopulare, cum este eugenica. La nivel omenesc de bază, noi înțelegem că un guvern sau o organizației globalistă nu trebuie să posede puterea divină de a crea și distruge neamul omenesc. Asta nu trebuie să o facă nici una dintre rase – nici cea albă, nici cea neagră, nici cea mongoloidă.

În acest context vom menționa, că mișcarea eugenică creată de Francis Galton, de fapt, nu a murit - doar a mers în ilegalitate, dar a păstrat o influență enormă în cercurile elitare, inclusiv FEM-ul lui Klaus Schwab.

Antropologul și psihologul englez Francis Galton a propus termenul «eugenica» în a. 1883. Conform lui, eugenica este știința chemată să elaboreze metodele de control social, care «pot corecta sau perfecționa calitățile rasiale, fizice și intelectuale, ale viitoarelor generații » (Galton F. Inquines Into the Human Faculty). Astăzi ea este în serviciul celor care micșorează aceste calități, dar servește ca și mai înainte metodele de control social, mai extins control politic!

În a. 1968 co-fondatorul Societății americane a eugenicii Frederik Osborn (American Eugenics Society Frederick Osborn) a spus că «cel mai probabil, scopul eugenicii va fi atins sub alt nume, nu cel de eugenică ».

Peste 60 de ani de la această frază a lui Osborn, eugenicii și-au atins scopurile. Vaccinul de Covid este aceeași eugenică, cu o altă denumire. Politica FEM privind un singur copil pentru familiile americanilor albi , introdusă pe motivul salvării planetei, de fapt este o eugenică socială pe steroizi.

Nu toată lumea este de acord să se supună

Această clică de miliardari și politicieni avizi de putere demult visa să înrobească masele, și acum face mișcarea sa principală și decisivă. Dacă omenirea occidentală nu va îndeplini cerințele lor, avertizează FEM, o așteaptă pieirea inevitabilă. Ei susțin că doar dacă vor transmite elitelor libertatea și autonomia, masele occidentale pot spera să evite nenorocirile care se arata la orizontul apocaliptic al viitorului catastrofal.

Dar tot mai mulți oameni refuză să se supună cerințelor tiranice ale FEM și ale guvernului mondial. Activiști și rebeli curajoși se ridică împotriva așa zisei elite mondiale, deciși să-și apere cu orice preț suveranitatea, familiile și pe cei dragi. Vă veți alătura lor în lupta pentru libertate sau veți tremura de frică și vă veți supune cerințelor «elitei mondiale»? Este alegerea fiecăruia. Dar orice ați face, să nu subapreciați urmările alegerii făcute. Azi soarta depinde de puțini oameni, însă cei mulți și neindiferenți se pot organiza pentru a se răscula împotriva oligarhiei mondiale și a ideologiei sale nebune, care cu prețul națiunilor europene tinde să predea lumea viitoarelor gloate și viitoarei ordini troțkist-maoiste. Să o predea celor, care a condamnat-o la o nouă revoluție totală, la un nou timp al Prințului acestei Lumi, timp în care diavolul nu este așa de groaznic ca micuții săi.

Veaceslav Matveev

13
0
0
1
18

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?