X 

Despre viitoarea epocă a "modificării" genetice a omului

30 iun. 10:00 (reactualizat 30 iun. 18:06)   Analitică
6018 0

Globaliștii - în căutarea influenței asupra codului genetic al omenirii

Forumul Economic Mondial (WEF), o instituție non-guvernamentală elvețiană cunoscută îndeosebi pentru organizarea conferințelor anuale de la Davos, s-a declarat împotriva concepției naturale a omului. Potrivit arhitecților "noii normalități", în viitorul apropiat toți copiii vor trebui crescuți în eprubete de laborator. Acum, "elita" globală de schwab-ieni ai Forumului Economic Mondial și structuri globaliste asociate acestuia, iau măsuri pentru a prelua controlul, pînă în 2030, asupra materialului genetic al fiecărui copil născut în lume.

Potrivit liderilor WEF, omenirea "va fi mai bine pregătită pentru rezolvarea problemelor viitorului" dacă copiii care se vor naște vor fi supuși editării genetice (modelare-modificare genetică), "pentru a ne asigura că nu vor suferi de boli și invaliditate". Pentru a pune în aplicare aceste planuri, structurile WEF dezvoltă deja instrumente artificiale care "vor putea dezvolta fătul în afara corpului mamei”. Creșterea bebelușilor în eprubetă "de la zero" poate deveni posibilă în doar 5 ani datorită dezvoltării tehnologiei de creare a ovulelor și spermei umane în condiții de laborator, care pot fi utilizate pentru dezvoltarea embrionului într-un uter artificial.

La începutul acestui an, WEF a lansat un videoclip intitulat "Tehnologiile își împărtășesc opiniile despre lumea noastră viitoare", în care se vorbește despre schimbarea genomului uman sub denumirea "Rescrierea codului vieții: tehnologia de editare a genelor ne va permite să reproiectăm organisme întregi". "Acest lucru ne va permite nu numai să edităm genomi, dar și, ceea ce este mai important, să scriem "un nou cod pentru viață. Vom avea dreptul de a scrie", spun dirijorii "Celei de-a patra revoluții industriale" cu Internetul său al corpurilor/lucrurilor și alte manifestări ale transumanismului. "WEF este pe punctul de a obține dreptul și puterea de a modifica genetic oamenii după bunul său plac", avertizează în această privință dr. Suharit Bhakdi și alți medici.

Ceea ce se întîmplă ridică și întrebări de ordin etic în rîndul oamenilor de știință, deoarece planurile WEF înseamnă că vor putea avea copii și femeile de orice vîrstă. În plus, părinții (și nu numai ei) ar putea dori să schimbe/modeleze trăsăturile genetice ale copilului cu ajutorul instrumentelor de editare a genelor, ceea ce poate afecta, printre altele, și conceptele tradiționale privind teoria evoluției.


Parlamentul britanic a permis deja înseminarea artificială folosind probe de ADN de la trei sau mai multe persoane. Potrivit oamenilor de știință, un astfel de amestec în fondul genetic poate duce la o schimbare genetică a populației umane și la o potențială amenințare pentru generațiile viitoare. Cu toate acestea, guvernul continuă să efectueze acest experiment, ignorînd posibilele consecințe.

Se pare că unul dintre obiectivele unor astfel de experimente sînt "oamenii sintetici" – sclavi "semi-umanoizi", gata să execute orice comenzi ale autorităților și capabili să accelereze semnificativ implementarea tuturor planurilor arhitecților "noii normalități". ”Embrionii "umani" sintetici creați fără ovule și spermatozoizi au fost deja obținuți ca urmare a unei "descoperiri științifice", spune ediția britanică DailyMail. Cu toate acestea, cercetătorii deja se întreabă: cei care se nasc ca urmare a utilizării unor astfel de tehnologii oculte pot fi, în general, numiți oameni? Vor fi "tipăriți" în loturi, în ciuda afirmațiilor contrare? Și în general, îi vom putea deosebi de oamenii adevărați?

Din articol: "Omul în totalitate artificial. Oamenii de știință au creat embrioni umani sintetici folosind celule stem. Această realizare revoluționară permite evitarea necesității de ovule sau de spermă masculină".

Între timp, principalele instrumente de editare a genelor se perfecționează deja și sînt introduse în viața de zi cu zi, inclusiv sub formă de produse alimentare și vaccinuri. În iunie, a devenit cunoscut faptul că în curînd în magazinele alimentare vor apărea verdețuri pentru salate modificate genetic, care nu vor avea etichetarea corespunzătoare. Acest prim produs alimentar, editat de CRISPR și disponibil consumatorilor din SUA, sub forma unui amestec de Conscious Greens Purple Power Baby Greens Blend, a fost creat de compania agricolă de biotehnologie Pairwise.

În același timp, lobby-știi unor astfel de produse și biotehnologii OMG și partenerii lor din WEF, precum și alte structuri globaliste, recunosc oficial că produsele alimentare OMG pe care Gates, Schwab & Co le promovează pentru producția în fabrici, schimbă genetica oamenilor. În același timp, lobby-știi Big Pharma și Biotech, de exemplu, în discursul lor din statul Missouri, s-au declarat împotriva proiectului de lege HB1169 privind divulgarea informațiilor despre terapia genică și consimțămîntul informat, ei sînt categoric împotriva divulgării informațiilor despre cum și în ce scop OMG-urile schimbă genetica omului.

Proiectul de lege (formularea sa poate fi găsită aici) impune divulgarea informațiilor despre orice produs care are un efect asupra organismului uman, asemeni preparatelor de terapie genică, precum și faptul ca consimțămîntul informat să includă toate riscurile și beneficiile, inclusiv cele negative, care prezintă un interes deosebit.

În timpul declarațiilor oficiale în Camera Reprezentanților din Missouri cu privire la acest proiect de lege, lobby-știi companiilor farmaceutice au recunoscut oficial că produsele OMG afectează cu adevărat codul genetic al oamenilor. Și s-au opus imediat proiectului de lege pe motiv că acesta ar impune recunoașterea faptului că toate produsele modificate genetic afectează de fapt codul genetic al omului. În același timp, nu s-a discutat cît de semnificativă a fost această influență și ce studii au fost efectuate pentru a asigura faptul că aceste modificări nu au cauzat consecințe pe termen lung asupra sănătății.

Potrivit cercetătorilor occidentali, această admitere șocantă este crucială în lumina faptului că WEF și Fundația Gates promovează fabricarea tuturor produsele din carne și lactate în fabrici specializate. Dacă un produs de bază modificat genetic poate duce la modificarea genomului nostru, atunci ce poate face un produs complet fabricat? Mai mult, putem avem încredere că aceiași indivizi care ne-au mințit că vaccinurile împotriva Covid-19 vor avea efecte secundare minime și vor preveni răspîndirea virusului, vor asigura siguranța și eficacitatea acestor produse?

"Acum există tendința de a introduce vaccinuri ARNm la animale, iar acest lucru poate afecta în cele din urmă aprovizionarea noastră cu alimente", prognozează jurnaliștii occidentali apariția alimentelor vaccinate cu OMG. Oamenii de știință americani susțin că apariția vaccinurilor ARNm în produse alimentare este reală, deoarece ARNm este "mult mai durabil decît ne-am fi putut imagina". Acum ARNm este produs cu pseudouridinare sintetică, ceea ce îl face extrem de eficient, dar rezistent la degradarea de către ribonucleaze", spune Dr.Peter McCauley. - Aceasta înseamnă că produsele alimentare sub diferite forme pot conține într-adevăr molecula ARN mesager. Chinezii au arătat acum că aceasta poate ajunge în mîncare. O abordare (pentru a preveni acest lucru) ar fi interzicerea tuturor formelor de tehnologie mesager-ARN la animale, o interdicție totală! Astfel, nu va mai exista riscul ca aceasta să nimerească în mîncare. Dacă un produs alimentar conține ARNm, voi trebuie să aveți tot dreptul să știți despre aceasta înainte de a utiliza astfel de produse".

În toamna anului 2021, televiziunea turcă Beyaz a arătat imagini înfricoșătoare cu bebeluși mutilați de vaccinurile Pfizer și Moderna: copii cu membre suplimentare, cu un ochi sau cu corp acoperit în totalitate cu păr. "Acesta nu este un vaccin. Aceasta este o mutație genetică", au spus la acea vreme Fatih Erbakan, președintele Partidului bunăstării (Refah) din Turcia, și trei medici, aducînd dovezi foto corespunzătoare: "Vedeți aici un copil care s-a născut cu coadă, un defect congenital. Iată un copil cu piele de animal. Iată un copil cu patru picioare și trei mîini... În termeni științifici, aceasta se numește terapie genică".

Peste un an, președintele subdiviziunii farmaceutice Bayer, Stefan Olrich, a recunoscut oficial că vaccinurile împotriva Covid-19 sînt, de fapt, o "terapie celulară și genică" vîndute sub formă de vaccinuri pentru a "cîștiga încrederea societății"!..

În legătură cu toate cele sus-menționate, e cazul să punem întrebarea: cum arată, în opinia "elitei" mondiale, "omului viitorului", perfect editat și "sintetizat" la nivelul genelor?

Valerii Ilin

2
2
1
3
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?